Municipalitatea renunţă la blocurile lui Prisecaru

blocuri danut prisecaruPrimarul Ovidiu Portariuc renunţă la ideea privind achiziţionarea locuinţelor din complexul Anotimpuri, ce aparţin omului de afaceri Dănuţ Prisecaru, în urma criticilor aduse de colegii săi din alianţă. El spune că a ales iniţial această variantă pentru ca tinerii din Botoşani să primească mai repede o locuinţă.

Văzând reacţia celor din PNL, ne-a determinat să sistăm negocierile în această problemă. Opinia noastră a fost următoarea: aceleaşi construcţii la acelaşi preţ. Una este să le oferi tinerilor în această vară şi alta este să le oferi peste trei ani. Sursa este aceeaşi: fie că alocăm bani din buget sau împrumut şi începem construcţia efectivă în acest an, ele vor fi gata peste trei ani, tot pe un buget multianual, fie pe un buget multianual s-ar fi achiziţionat aceste blocuri şi ar fi fost disponibile din această vară, iar tinerii ar fi putut să intre în apartamente. La ora actuală nu mai intră în discuţie achiziţionarea blocurilor, pentru că e clar că nu vom avea sprijinul nici în Consiliul local„, a precizat Portariuc.

În asemenea condiţii, tinerii vor mai avea de aşteptat locuinţele promise de primar în campania electorală. El spune că costul ar fi fost acelaşi, însă avantajul era că se câştiga timp.

One thought on “Municipalitatea renunţă la blocurile lui Prisecaru

  1. una e sa dai 3 milioane acum iar dobanzile sa-si faca efectul imediat chiar daca inca nu s-au inchiriat apartamenele si alta e sa iei un credit si sa achiti esalonat pe etape de lucrari.
    mai bine hai sa facem un cartier anl pe langa CET ; este aproape de noul parc de agrement, sau pe locatia fostei fabrici de cauciuc.
    sau pe sos iasului pe langa conrec . Sunt destule locatii libere in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *