Presedintele CJ organizeaza un miting la Botosani si unul la Bucuresti. Vezi pentru ce!

Florin Turcanu vorbind la telefonPresedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, incearca sa-i aduca pe guvernanti in judet pentru a vedea starea deplorabila a drumurilor pentru care s-a cerut finantare si nu s-a dat. El ii cere vicepremierului Daniel Chitoiu sa tina o videoconferinta la Botosani, cu reprezentantii Guvernului, iar deplasarea sa se faca cu masini pentru a vedea starea drumurilor din judet. Turcanu va face o adresa oficiala catre Chitoiu saptamana viitoare si ii va cere si prefectului Costica Macaleti sa-si puna semnatura pe ea.

Am sa-i cer domnului vicepremier Chitoiu sa faca o sedinta de Guvern in Botosani, sa vada starea drumurilor. Dar sa vina pe ambele drumuri. Jumatate de Guvern sa vina pe Tg.Frumos, iar cealalta jumatate pe Suceava. Botosaniul exista si face parte din Romania„, a spus Turcanu.

De asemenea, pentru a sensibiliza guvernantii, presedintele CJ are in vedere si organizarea unui miting la Botosani, in timp ce parlamentarii PNL de Botosani au anuntat ca vor purta banderole albe in Pralament, in semn de protest, dupa sarbatorile de Pasti.

Va fi organizat un miting si vom tine un moment de reculegere pentru toti mortii care au murit pe drumurile Botosani-Suceava si Botosani-Tg. Frumos, iar urmatorul miting il vom avea in Bucuresti, daca nu avem un raspuns clar ca vom primi bani anul acesta sau la anul. Am facut o adresa catre Inspectoratul de Politie sa ne dea fotografiile cu toti cei care au murit pe drumul Botosani-Suceava si Botosani-Tg.Frumos si cati au murit in ultimii doi ani . La miting, cand il organizam, o sa avem pozele tuturor oamenilor care au murit si familiile acestora dupa noi. Nu facem asta pentru a castiga voturi. Fac lucrul acesta pentru a fi solidari cu familiile care sufera„, a adaugat Turcanu.

3 thoughts on “Presedintele CJ organizeaza un miting la Botosani si unul la Bucuresti. Vezi pentru ce!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce trebuie sa mai facem ca cei de la bucuresti sa dea odata bani pt drumuri.o initiativa buna!sper sa aiba efect..

  2. Toti stim ca moldovenii indura, dar pana la un punct, dupa care sa-r putea sa rascoleasca prin grajduri dupa furcile strabunilor. Judetul asta se dezvolta foarte frumos, dar numai pentru vreo 5% din populatie, care incep sa se creada mostenitorii boierilor. Credem ca „GREVA A FOAMEI”, promisa, ar fi foarte potrivita acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *