Rezultate pozitive la Campionatele Naţionale la Taekwondo WTF pentru sportivii din Botoşani

Camp. Nationale Brasov 2013 - taekwondoFederaţia Română de Taekwondo WTF a organizat, în perioada 5- 7 aprilie 2013,  în Sala Forex din municipiul Braşov Campionatele Naţionale şi Turneele Republicane la Taekwondo WTF – Kyeorugy, rezervate juniorilor şi seniorilor, precum şi unul din trialele pentru formarea lotului naţional ce va participa la Campionatul European de Cadeţi  din luna august organizat în municipiul Bucureşti.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani s-a numărat printre cele 30 de cluburi participante cu un lot restrâns. Dar și așa a obţinut un nesperat dar și meritoriu loc  3 la clasamentul general la juniori . Astfel pe prima treaptă a podiumului s-au clasat următorii sportivi : Bogdan NECHIFOR și Alexandru TODIRICĂ. Pe treapta a doua a podiumului s-au urcat : Alexandru DUMICI (2), Claudia LEAHU, Beatrice PICIOR și Cosmina ICHIM. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat : Ioana NICULCEA, Mădălina ȘARAMET și Mădălina VARZARI .

Pentru trial au participat Adelina PICIOR, Diana MATEI, Andrei ANDRUȘ, Andrei VAMANU, Bogdana NICULCEA, toți intrând în vederile Federației Române de Taekwondo WTF pentru solicitarea prezenței acestora la lotul național. De asemenea Daniel NECHIFOR se pregătește să reprezinte România la Campionatul European Under 21 ce va avea loc la Chișinău în această lună.

La acest turneu Colegiul Național al Arbitrilor a selecționat pe Denis MATEI și Remus PRISACARU, sportivi legitimați deasemenea la C.S. Real Taekwondo Team, să arbitreze meciurile ce au desemnat campionii la Kyeorugy din acest an.

Sunt foarte mulțumit de implicarea tuturor dar și de rezultatele obținute, ținând cont de  numărul restrâns de sportivi cu care ne-am deplasat în municipiul Brașov. Principalul factor care a determinat acest număr a fost factorul financiar. Pe această cale țin să mulțumesc în mod deosebit domnului Victor Mihalachi, care a contribuit cu o parte din suma necesară cheltuielilor restul fiind suportate de către părinții sportivilor”, susţine Neculai Pasniciuc.

Nu în utimul rând doresc să reamintesc că în perioada 26-28 aprilie 2013, municipiul Botoșani va găzdui Campionatele Naționale de Poomsae dar și a doua ediție a „Botoșani Open ” care s-a dovedit competiția internă ce adună la start cel mai mare număr de sportivi practicanți ai acestui sport olimpic deosebit de spectaculos, anul acesta estimând prezența a cel puțin 6oo – 700 de competitori din România, Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Polonia.

Intrarea în sala Polivalentă Elisabeta Lipa este liberă în zilele de 27 și 28 aprilie între orele 0800– 2000  la competițiile mai sus menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *