Deputatul Roxana Anuşcă: Fără noi, bărbaţii nu pot face nimic

alegeri OFL BotosaniPreşedintele interimar al organizaţiei judeţene de femei a Partidului Naţional Liberal, deputatul Roxana Anuşcă, a declarat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei municipale a femeilor liberale, că fără femei „bărbaţii nu pot face nimic”.

Împreună putem demonstra că, fără noi, bărbaţii nu pot face nimic”, a spus Anuşcă.

Ea a promis sprijin pentru femeile liberale, susţinând că este obligată să susţine toţi colegii care au susţinut-o în campania pentru alegerile parlamentare.

4 thoughts on “Deputatul Roxana Anuşcă: Fără noi, bărbaţii nu pot face nimic

  1. Ce conceptie filozofica!!!!!!!!! Esti tare! Daca nu era somitatea de barbatatu` mai ajungeai tu deputat si sefa a femeilor din PNL?

  2. N-as fi vrut sa comentez ,,bascalios’ ‘ afirmatia acestei doamne, dar ma obliga, pursisimplu. Adica ce nu pot face barbatii fara voi doamna ,inafara de copii?! Nu-si pot face cafeaua? Nu-si pot face omleta , sau mamaliguta cu smantana si branza, nu-si pot face patul, nu-si pot face dusul, ce oare nu-si pot face fara voi , daca nu-s chiar tampiti ? Intreb si eu imperativ , cu mentiunea ca nu sunt catusi de putin un misogin , chiar glumind putin , pot spune ca am si cateva cunostinte in randul femeilor!… Intrbarea adevarata este ; cate putem face atunci cand suntem fara voi ‘? Si raspunsul este unul singur; Multe , chiar mai multe decat va inchipuiti , daca voi nu v-ati interfera de foarte multe ori fara rost in treburile noastre. Punand cumva abrupt punctul pe I ,retineti ca daca vreti sa va conservati catusi de putin , minimum de capital de simpatie de care va bucurati , nu va molipsiti de la noul coleg de dormitor, in a face judecati de valoare ! Poate fi un demers , pe cat de pagubos, pe atat de …ridicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *