Asociaţiile de proprietari sar în ajutorul operatorului de apă. Vezi ce vor face!

Reprezentanţii Consiliului Judeţean doresc ca contractele cu furnizorul de apă să fie încheiate prin asociaţii, nu cum sunt încheiate acum de Nova Apaserv, direct cu consumatorii, pentru a exista un control asupra contoarelor de apă şi a încasărilor. Vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, susţine că la această dată s-au format comisii de lucru care poartă discuţii cu asociaţiile, iar dacă se va ajunge la un consens ar urma să se incheie contracte între Nova Apaserv şi asociaţii de proprietari, iar ulterior convenţii între asociaţii şi consumatori.

Asociaţiile de proprietari se pare că vor să se implice în ceea ce înseamnă încheierea de contracte cu asociaţiile, în vederea rezolvării problemelor de pierderi, de contorizare, etc. Am stabilit nişte echipe de lucru şi sper ca până la Paşti să avem un nou regulament şi să încheiem contractul de furnizare cu apa. Asta înseamnă că se implică şi preşedinţii de asociaţii în ceea ce înseamnă pierderile de apă, încasare şi suntem dispuşi să oferim chiar şi un comision din încasări. Legea serviciilor publice spune ca furnizarea de apa se face prin asociatii, iar la rândul lor asociaţiile fac convenţii cu locatarii”, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

Vicepreşedintele CJ susţine că încasarea apei se va face tot prin asociaţii.

5 thoughts on “Asociaţiile de proprietari sar în ajutorul operatorului de apă. Vezi ce vor face!

  1. Domnule Sorescu.
    Opinia mea este ca nivelul incasarilor prin asociatiile de proprietari vor fi mai mici fata de situatia actuala. De ce? Pentru ca foarte multi proprietari platesc la asociatie doar consumul de energie electrica de pe casa scarii si femeia de serviciu, in medie 15 lei/luna. Ca urmare, majoritatea platesc aceste datorii o data la 3 luni sau mai mult. De aici rezulta incasari neuniforme, in functie de anotimp sau alte cauze. In al doilea rind, autoritatea presedintelui asociatiei de proprietari este aproape nula; cine se uita la presedintele asociatiei? In situatia existentei unui contract direct cu furnizorul, responsabilitatea consumatorilor este mai mare. Al treilea motiv: pierderile de apa provin din retelele de distributie exterioare, nu din blocuri( cazuri foarte putine) si atunci ce trebuie sa intelegtem – ca noi vom plati si apa care se scurge in pamint pina ajuunge la blocuri. S-o crezi matale! Ca urmare, intrevad mii de procese in care vor fi atrase asociatiile de proprietari in calitate de suveica, adica de intermediar intre Regia de apa si consumator. Ce mai, va fi o nebunie!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Subscriu celor mentionate de Anca, cu completarea urmatoare: SUNTEM SATUI DE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI!!! Dorim sa scapam definitiv de jugul acestora , deoarece nu au alt rol decat a ne jupui de bani. Daca nu sunt interese de alta natura la nivelul CJ , atunci lasati lucrurile asa cum sunt si nu ne intoarceti in timp si nu mai reintroduceti o veriga in sistem caci si asa presedinti de asociatii au colectat banii si s-au tot dus cu ei in tarile calde … iar noi am ramas pagubiti !!! (vezi asoc.45) .Faceti sondaj printre consumatori si nu decideti in locul lor !!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    SUNTEM SATUI DE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI!!! Dorim sa scapam definitiv de jugul acestora , deoarece nu au alt rol decat a ne jupui de bani. Daca nu sunt interese de alta natura la nivelul CJ , atunci lasati lucrurile asa cum sunt si nu ne intoarceti in timp si nu mai reintroduceti o veriga in sistem caci si asa presedinti de asociatii au colectat banii si s-au tot dus cu ei in tarile calde … iar noi am ramas pagubiti !!! (vezi asoc.45) .Faceti sondaj printre consumatori si nu decideti in locul lor !!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    asociatiile de proprietari nu au convocat adunari cu toti locatarii ptr a vedea parerea oamenilor pe care ii reprezinta………….alooooo suna…a comunism…..toata lumea stie ca operatorul de apa a gresit ca nu a facut investitii ptr a schimba tevile din 1900 pline de mizerie si rugina adunata de anii ce au trecut.
    uite un exemplu bun ..” Asociaţiile de proprietari se pare că vor să se implice” …….. woaw vor sa scape de o cocoasa si o arunca pe noi toti adica pe fraieri.

  5. Acu după 6 ani am tras concluzia că tov AmSory trăsese pe nas nişte ierburi. Funcţia la drogat. E drept că tovarăşii lui de mangleală au dat lovitura cu noua lege a asociaţiilor de fraieri, nu mai suntem proprietari, facem ce ne cântă liberalii, ăia care ne-au vândut în 40 la ruşi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *