Administrator cercetat pentru evaziune fiscală

sediu ParchetLa propunerea poliţiştilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a confirmat începerea urmăririi penale faţă de Mihai B., de 52 ani, din Botoşani, administrator al unei societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii de reţinerea şi nevãrsarea, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

În calitatea menţionată, în perioada  noiembrie 2011 – februarie 2012, bărbatul a reținut de la angajaţi și nu a virat în termenul prevăzut de lege, respectiv 30 de zile de la scadență, obligațiile fiscale cu stopaj la sursă, cauzând bugetului de stat un prejudiciu în cuantum de 21.610 lei.

One thought on “Administrator cercetat pentru evaziune fiscală

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    IAR A-TI INCEPUT CU NIMICURI DIN ASTEA?PARCA ERA O SOCIETATE MARE DE CONSTRUCTII CARE SEFUL ERA RESPONSABIL ,DAR DE CE NU DA-TI NUMELE CELOR CARE FAC CU ADEVARAT PREJUDICIU. SA LE FIE RUSINE CELOR DE LA POLITIE CARE SE IAU NUMAI DE ASTEA MICI SI LE DA NUMELE PUBLIC,SI ADEVARATELE DOSARE SE TIN BINE ARANJATE (sa nu spun altfel)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *