Zona Metropolitană Botoşani se extinde. Vezi detalii!

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani se extinde. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că alte patru comune din judeţul Botoşani se vor asocia în Zona Metropolitană Botoşani. Asta pentru că municipalitatea are în vedere derularea unui proiect de informatizare a activităţii administraţiei, introdus recent de Ministerul Comunicaţiilor, unde trebuie să fie implicate mai mult de zece comune asociate.

Pentru acest proiect este nevoie să fie un oraş împreună cu zece comune. Acesta este minimum de criteriu, şi atunci extindem cu localităţile din zona Sucevei, cum ar fi Vlădeni. Acest proiect înseamnă informatizarea administraţiei, începând de la plata taxelor şi impozitelor până la informatizarea tuturor departamentelor, circuit integrat informatic, activitate şi evidenţă în timp real, tot ce înseamnă debirocratizare„, a precizat Ovidiu Portariuc.

Municipiul Botoşani s-a asociat pânp acum în Zona metropolitană cu comunele Mihai Eminescu, Stăuceni, Răchiţi, Băluşeni, Curteşti şi Roma.

4 thoughts on “Zona Metropolitană Botoşani se extinde. Vezi detalii!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce bucurosi vor fi cei din Roma sau Baluseni cind vor plati taxe si impozite ca la nivelul celor din Botosani , ca doar sintem din aceiasi metropola. Or sa vina cu furci si topoare sa sarbatoreasca .

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce înseamnă să puneți să administreze un oraș unul ca ăsta. Cum să incluzi în zona metropolitană comune ca Vlădeni? Până și un copil realizează că nu sunt întrunite toate condițiile, locuitorii nu beneficiază de toate utilitățile specifice zonei urbane. Pentru primărie evident că este profitabil să semneze niște maculatură și apoi să încaseze impozite corespunzătoare zonei metropolitane. Dar la cetățeni, domnule primar, v-ați gândit în vreun moment? Pentru ce sunteți dumneavoastră acolo? Vi se pare normal ca cetățenii să plătească impozite de oraș pentru o zonă rurală? NIci nu mai spun că în anul 2013 există drumuri neasfaltate în Botoșani, cum ar fi zona din spatele Mănăstirii Popăuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *