Încă un inspector şcolar a fost înlocuit în funcţie. Vezi cine!

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis, luni, înlocuirea din funcţie a unui nou inspector şcolar. Este vorba de inspectorul pe discipline tehnologice, Mihaela Achihăiţei, care a fost numită la IŞJ pe vremea inspectorului şcolar general Ada Macovei.

În locul acesteia a fost numită profesorul Cristina Chelariu, profesor la Liceul Tehnologic „Nicole Bălcescu” din Flămânzi.

2 thoughts on “Încă un inspector şcolar a fost înlocuit în funcţie. Vezi cine!

  1. Saraca fata …… ea este instabila psihic. Cum poate sa faca fata unui post despre care nu stie nimic (este profesor nu inginer). Nu era mai bine sa ramana la Flamanzi impreuna cu „dom director”….. mai prin cabinetul lui, mai pe la oras si totul ar fi fost in regula. Mai deranja sotia domnului director din cand in cand, dar ce sa-i faci ………… este nesimtita ca apare asa neanuntata. Nu???? Fata mergi acasa ca esti zero,….. ba nu sub zero. Succes.

  2. DUMNEZEULE MARE!!!!!!!!! …. NU POT SA CRED CE AM AFLAT ABIA ASTAZI. ASTA NU AFOST IN STARE SA SE TITULARIZEZE APROAPE 15 ANI, REUSIND ACET LUCRU LA FLAMANZI CU SPRIJINUL A DOUA PERSOANE PENALE SI SPAGARE: DARICIUC SI COJOCARU. MULTUMESC LUI DOMNULUI CA MACAR COJOCARU A IESIT DIN PEISAJ DEFINITIV, ASTEPTAND CU NERABDARE SA DIPARA SI DARICIUC, IAR ODATA CU EA SI SPAGA DE LA GR. SC. N. BALCESCU. USL NU VA LASA-TI, PROMOVATI CAT MAI MULTI INCOMPETENTI, CA DOAR PT ASTA V-AM VOTAT. AM O SUGESTIE: „D-NUL AGAFITEI” IN LOCUL LUI SEBI MIHALACHE CA SA FIE COLEGI DE BIROU SI MAI DEPARTE DE NEVASTA LUI SI SA AIBA SI ISJ-UL BETIVUL LUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *