Un tânăr a intrat cu maşina într-un stâlp, după care a fost proiectat într-un gard

Accident spectaculos în localitatea Milenca. Un tânăr de 25 de ani  conducea un  autoturism pe DJ 293, în localitatea Mileanca, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, impactând un stîlp aparţinând unei companii de telecomunicaţii, după care a fost proiectat în gardul unei locuinţe.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Darabani, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice.

În urma verificarilor, poliţiştii au stabilit ca acesta are permisul de conducere anulat din anul 2009, iar autorizația de circulație provizorie a autoturismului implicat in eveniment este expirata din decembrie 2012.

 Cosmin C. este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau nu are dreptul de a conduce autovehicule în România si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *