Dolineaschi va discuta cu Victor Ponta înainte de a-şi anunţa candidatura la președinţia PSD Botoşani

Andrei Dolineaschi
Andrei Dolineaschi

Președintele interimar al PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a anunțat cã va face un anunţ oficial privind candidatura sa la funcţia de președinte al organizaţiei judeţene după ce va avea o întâlnire cu președintele partidului Victor Ponta.

Am discutat cu mai mulţi colegi despre o eventualã candidatură a mea pentru un mandat plin de președinte al PSD Botoşani. Le mulţumesc pentru încredere. Voi face însă un anunţ oficial în foarte scurt timp, dupã ce voi avea o discuţie despre acest subiect cu domnul preşedinte Victor Ponta, a declarat șeful interimar al social-democraţilor.

Precizările lui Andrei Dolineaschi au fost formulate după ce senatorul PSD de Botoşani, Doina Federovici, a emis un comunicat de presă prin care şi-a manifestat susţinerea pentru acesta la conducerea organizației județene.

Pânã în momentul de fațã niciun alt reprezentant al PSD Botoşani nu și-a anunţat intenţia de a candida pentru funcția de președinte. Aceastã poziție a fost vacantatã în data de 12 octombrie 2012, prin demisia fostului senator Gheorghe Marcu, ca urmare a desemnării sale în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *