Tinerii liberali din Botoşani au avut patru nominalizări la Gala Premiilor TNL

TNL BotosaniO delegaţie formată din 40 de tineri liberali din judeţul Botoşani a participat vineri, 22 februarie, la Gala Premiilor TNL ediţia a VIII-a care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului sub deviza ”Născut liber, născut european!”.

„2012 a fost un an greu pentru TNL Botoşani. A fost un an cu 3 campanii. A fost un an în care cei doi preşedinti şi de la municipiu dar şi de la judeţ au abandonat echipele prin demisiile lor. În ciuda acestui fapt tinerii liberali au rămas uniţi şi dedicaţi spiritului liberal. Au muncit şi astfel 2012 a devenit cel mai bun an al tinerilor liberali botoşăneni!”, se arată într-un comunicat al TNL.

Pentru efortul, implicarea si munca depusă, Organizaţia Municipală TNL Botoşani, sub conducerea noului preşedinte, Sorin Cornilă a avut parte la Gala Premiilor TNL 2013 de patru nominalizări: Cea mai bună acţiune de campanie: „Să ducem victoria până la capăt!” şi Cel mai bun material de campanie: „Libertatea mea e libertatea ta”.

Iar următoarele două nominalizări au fost pentru T comunică BT- departamentul de comunicare al TNL Botoşani, coordonat de Anca Pâslaru: Cea mai bună campanie online şi Cea mai activă echipă T comunică.

Pentru 2013 ne-am propus să continuăm cu aceeaşi dăruire şi credinţă iar in 2014 să ne intoarcem acasă cu cel puţin un premiu” a declarat Sorin Cornilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *