Şeful Poliţiei municipiului cere ca chioşcurile de lângă şcoli să fie închise cât elevii sunt la cursuri

portariuc catalin raduŞeful Poliţiei municipiului Botoşani a cerut, joi, în cadrul Comisiei locale de ordine publică, ca chioşcurile care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul şcolilor să fie deschise doar atunci când elevii nu sunt la cursuri. Cătălin Radu a cerut primarului Ovidiu Portariuc, prezent la şedinţă, ca autorizaţiile pentru chioşcurile de lângă şcoli să se dea funcţie de programul şcolii.

Să ne pliem pe programul şcolilor când dăm autorizaţia comerciantului, ca să ne pliem pe lege. Dacă şcoala învaţă între 8 şi 14, de la ora 14 dumneata poţi să funcţionezi sau de la 16 sau 20„, a afirmat Cătălin Radu.

Reprezentanţii municipalităţii au declarat că vor ţine cont de această propunere, pe care o vor analiza.

2 thoughts on “Şeful Poliţiei municipiului cere ca chioşcurile de lângă şcoli să fie închise cât elevii sunt la cursuri

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu stiu sa existe vreo scoala in care, din cauza aglomeratiei, sa nu se invete si dupa masa, deci pana la ora 18-19, uneori si 20. Deci chioscul respectiv, ce program ar trebui sa aiba? 20-22? Nu e mai simplu sa verificati respectarea interdictiei de vanzare tigari+bauturi si sa lasati bietii comercianti in pace? Si pe o raza de cati km trebuies inchise chioscurile? E o tampenie venita din lenea autoritatilor. Aveti gardieni care se plimba degeaba prin oras cate 3-4, puneti-i la treaba, in jurul scolilor, si va fi mai bine! Asta nu e o solutie!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Preventie desigur . Ideea e foarte buna . Totusi trebuie inchise si cele de pe traseul scoala bar si invers . o scapare regretabila ptr o minte de militian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *