Flutur şi-a autorizat, după doi ani, piscina de la Alfa Land. Vezi proiectul!

vila Catalin Flutur de la Alfaland Botosani
vila lui Catalin Flutur in cartierul Alfaland

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a obţinut autorizaţie pentru piscina exterioară pe care şi-a construit-o în curtea casei sale din cartierul rezidenţial Alfaland. Deşi piscina a fost făcută în urmă cu doi ani ani, fostul primar a reuşit abia acum să obţină autorizaţie de construcţie pentru ea.

El a depus cerere de autorizare abia în luna decembrie a anului trecut, obţinând din partea Primăriei documentele necesare pentru intrarea în legalitate.

piscina catalin fluturPotrivit documentaţiei, piscina este construită pe proprietatea societăţii comerciale Farmaplus, societate patronată de soţia fostului primar, Gabriela Flutur.

Farmaplus deţine în Alfaland 1.031 de metri pătraţi de teren, pe care a fost ridicată casa de 129 de metri pătraţi.

Piscina măsoară 56,61 metri pătraţi, având o adâncime între 1,60 şi 2,20 metri.

4 thoughts on “Flutur şi-a autorizat, după doi ani, piscina de la Alfa Land. Vezi proiectul!

  1. Figureaza in declaratia de avere? Un bun, daca nu a fost autorizat in termen legal , trebuie trecut in declaratia de avere? Si nr.2 : pentru ce ar avea nevoie o farmacie de piscina ? Pentru spalat retete si bani murdari?
    Halooooo! Nu se sesizeaza nimeni?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Banuiesc ca nu era trecut la pausal cu apa, nu? Cum de fapt se intampla in acest mare municipiu: unul se racordeaza la reteaua de iluminat public cu decoratiunile de iarna a casei si totul e OK, etc. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *