Accident la Drăguşeni! Un şofer băut s-a izbit cu un Audi în gardul primăriei

politisti la accident Botosani iarna (4)Un accident grav s-a petrecut, marţi după amiază, în localitatea Drăguşeni, judeţul Botoşani.
Şoferul unui Audi A6, Ioan Bălan, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul volanului maşinii într-o curbă la dreapta, a derapat şi s-a izbit în gardul primăriei .
Bărbatul avea permisul suspendat şi era băut. În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Culmea este că şoferul circula cu autoturismul înmatriculat în Germania deşi avea permisul suspendat pentru trei luni după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
Şoferul rănit a fost scos din maşină de cetăţeni şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

El este cercetat acum pentru că a condus deşi avea permisul suspendat, dar şi pentru că s-a urcat la volan cu o alcoolemie peste limita legală.

2 thoughts on “Accident la Drăguşeni! Un şofer băut s-a izbit cu un Audi în gardul primăriei

  1. Interesant de vazut de cand circula el nu numai fara permis ci si baut , ca o data ce-ti place sa circuli baut sigur o sa repeti asta . Psihologii spun ca devine dependenta . Daca luati din arhive diferite accidente intamplate de-a lungul timpului , o sa constatati ca au fost musamalizate in marea lor majoritate , ba s-a redus alcolemia , ba distanta de franare ,etc.

  2. ziceti de altii…da pe voi nu va vedeti…stiti sa judecati si sa fiti rautaciosi fata de altii…ar fi bine inainte de a lasa comentarii aiurea sa isi vada fiecare de treaba lui….stii tu ca circula baut la volan…nu mai fi asa destept si vorbi in termeni psihologici….si cu nedreptatea sa vada si domnii ”agenti sefi” de politie…stiam ca ei/el e responsabil de acestea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *