Deputatul Tamara Ciofu va putea profesa şi ca medic

Tamara CiofuDeputatul Tamara Ciofu va putea profesa, în continuare, ca medic, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI). Potrivit ANI, o astfel de activitate nu generează stare de incompatibilitate cu funcţia de deputat. Deputatul botoşănean a mai precizat că încă din luna decembrie a trimis la ANI şi documentul privind demisia sa din funcţia de şef de secţie a Spitalului de Copii, tocmai pentru a nu fi în stare de incompatibilitate.

 „Este un contract cu timp parţial de lucru. Nu voi putea să fiu medic la fel cum am fost înainte, dar voi face acest lucru ca să nu pierd patru ani de zile legătura cu sistemul. Demersurile privind clarificarea stării de incompatibilitate au fost începute de mine. Nu a existat o stare de incompatibilitate, atâta timp cât eu am demisionat, dar am avut nevoie să mi se dea un aviz dacă pot să efectuez sau nu gărzi„, a precizat Tamara Ciofu.

4 thoughts on “Deputatul Tamara Ciofu va putea profesa şi ca medic

  1. Sâmbăta şi duminica a hotărât stimabila aleasă să facă gărzi, căci se plătesc maxim!Pulimea,ca să-L parafrazez pe Adrian Năstase, o să beneficieze de audienţe în campania electorală de peste 4 ani la doamna Ciofu T. că doar n-o avea prezenţă ubicuuă parlahoaţa!

  2. oare de ce medicii de familie, care sunt tot bugetari, in afara programului de lucru, au voie sa desfasoare activitati in cabinete particulare, la alte institutii , sau tot ce mai inventeaza ei, profesorii pot acorda meditatii la elevi in toate domeniile, etc., toate contra cost, si alti bugetari nu pot desfasura activitati din domeniul lor de activitate? cei de la garda financiara-activitati de consultanta fiscala, cei de la politie -activitati de consultanta juridica , etc …….? ANI nu are raspuns concret pentru acestea? de ce raspund evaziv ca fiecare desfasoara activitati care nu sunt contradictorii cu activitatea care o desfasoara si nu spun la concret ce poti sau nu poti sa faci????

  3. Medicii de familie sunt persoane fizice autorizate de la 1 octombrie 1999.
    Au venituri de la CASJ pentru munca prestata cetatenilor /pacientilor inscrisi pe lista proprie .

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nuuuuuuu. Nu din nou la spital. Ne nenoroceste copiii. Du-te cucoana in parlament si ramai acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *