Liliana Mincă cere bani pentru judeţul Botoşani

Liliana MincaDeputatul PP-DD Liliana Mincă a formulat 56 de amendamente la Legea bugetului de stat pentru 2013. Listele cu amendamente vor fi înaintate comisiilor din Parlament în cursul zilelor următoare pentru analiză și dezbatere.

Amendamentele propuse de deputatul Liliana Mincă au fost formulate după primirea din teritoriu, de la primăriile din Colegiul 3 Săveni, a situațiilor investițiilor din localități. Prin amendamentele formulate, deputatul botoșănean a solicitat fonduri pentru reabilitare, împietruire și asfaltare drumuri sătești și comunale în valoare totală de 331.857.000 lei. Pentru reabilitarea sau extinderea rețelelor de apă și canalizare și stații de epurare suma solicitată prin amendamente este de peste 21.980.000 lei. Pentru investiții de  reabilitare, modernizare sau extindere grădinițe, școli și cămine culturale suma totală solicitată prin amendamentele depuse la legea bugetului  este de 858.843.000 lei. Deputatul Liliana Mincă a mai solicitat alocarea de fonduri pentru extinderea rețelei electrice din comuna Copălău și construcția sau reabilitarea unor sedii de primării din județ.

 Pentru necesitățile financiare ale Unităților Administrativ Teritoriale din Colegiul 3 Săveni, fondurile solicitate însumează peste 1.400.000 lei.

Sursa: comunicat de presă Liliana Mincă

One thought on “Liliana Mincă cere bani pentru judeţul Botoşani

  1. Ce mândru sunt cu așa botoșeneancă! Și frumoasă și deșteaptă! Ce Andronescu, ce Paul-was, ce Udrea?! Mincă mai grozavă decât Hillary care s-a îmbolnăvit când a văzut doar o poză a Lilicăi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *