Administrator de societate comercială cercetat pentru o evaziune de aproape 28.000 lei

Parchetul BotosaniAdministratorul unei societăți comerciale a prejudiciat bugetul de stat cu aproape 28.000 lei. Marti, la propunerea poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor , Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a confirmat începerea urmăririi penale faţă de Beniamin P., de 32 ani, din Botoşani, administrator al unei societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii de reținere și nevărsare în totalitate de către plătitorii obligațiilor fiscale a sumelor reprezentând impozite și contribuții cu reținere la sursă. Astfel, anchetatorii au constatat că în perioada iunie 2011–mai 2012, a reținut și nu a virat obligațiile fiscale în termen de 30 de zile de la scadență, în sumă totală de 27.732 lei.

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat urmează a fi asigurat prin sechestru penal aplicat asupra bunurilor deținute.

One thought on “Administrator de societate comercială cercetat pentru o evaziune de aproape 28.000 lei

  1. D-lor – acestea nu sunt valori mari -Verificati mai bine si veti gasi valori de ordinul sutelor de mii de RON numai la o societate – dar are relatii politice . si relatii cu Gardistii ( vezi brutariile )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *