Cristian Roman: A fost o greşeală anunţarea lui Viorel Iliuţă. Viitorul primar al municipiului va fi Cătălin Flutur!

cristian roman - deputat de botosaniPreşedintele Partidului Forţa Civică Botoşani, Cristian Roman, critică conflictul apărut între Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că cei doi ar trebui să lase contrele deoparte şi să facă cu adevărat ceva pentru cetăţenii judeţului. Roman consideră o greşeală majoră anunţarea de către liderul PNL Botoşani a candidatului la Primăria Botoşani în 2016.

Nu este deloc bine ce se întâmplă între Primărie şi Consiliul Judeţean. Fie că îi convine, fie că nu domnului primar Ovidiu Portariuc, Florin Ţurcanu este preşedintele ales al Consiliului Judeţean pe o perioadă de patru ani şi invers. Ar trebui să lase contrele. Ei au anunţat deja ruperea USL, singura lor motivaţie care îi ţine împreună a fost < Jos Basescu!>. Este o greşeală politică majoră anunţarea candidaţilor. Consider că a fost o greşeală anunţarea lui Viorel Iliuţă. Ştiu că este un bun manager şi merită mai mult, dar aş vrea să îl anunţ şi pe Ovidiu Portariuc, dar şi pe Viorel Iliuţă, dar şi pe preşedintele CJ, că viitorul primar al municipiului va fi Cătălin Flutur„, a afirmat Cristian Roman.

Liderul PFC consideră că Ţurcanu şi Portariuc trebuie să facă o echipă în momentul de faţă şi că meciul dintre cei doi trebuie să înceteze.

Din acest meci nu se poate întâmpla decât un singur lucru: să piardă cetăţenii„, a adăugat Roman.

4 thoughts on “Cristian Roman: A fost o greşeală anunţarea lui Viorel Iliuţă. Viitorul primar al municipiului va fi Cătălin Flutur!

  1. Domnule Roman,
    Viitorul primar al municipiului Botosani va fi ales prin votul cetatenilor.
    Iar eu iti spun ca alegatorii nu vor vota PDL nici peste 15 ani. Punct.
    Daca domnul Flutur vrea sa se retraga din PDL – cum a mai incercat – prin eschive pugilistice – pentru a redeveni in gratiile publicului ca dupa aceea sa revina la vechea dragoste si clan – Blaga, Udrea, Basescu et comp. se inseala.
    Lumea nu mai este chiar atit de proasta!

  2. Se spune, pe drept cuvant, ca atunci cand oamenii isi fac planuri de viitor, D.zeu nu se poate opri din ras!… Desigur , ce ne-am face fara idealuri? Dar, sa fim seriosi, de aici si pana la a gandi utopic , este diferenta… Foarte corect punctul de vedere al lui Anca, ce-l aduce pe d.l Roman cu picioarele pe Pamant. D.l Flutur are calitati incontestabile dar asocierea sa cu gasca de mafioti p.d.l. face ca toate acestea sa apara ca insignifiante , fata de noianul de apucaturi periculoase si practici mafiote, cu care s-a evidentiat pdl-ul, sub conducerea nemijlocita a mafiotului sef basescu! Asa ca ,indivizi de tipul lui Flutur, Roman si alti fosti, nu mai sunt agreati , vorba Ancai, nici peste 15 ani. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *