Ministerul Sănătăţii taie din paturile spitalelor din judeţ

bolnavi in saloane noiMinisterul Sănătăţii reduce numărul de paturi din spitalele din judeţul Botoşani. Este vorba de 60 de paturi care au fost luate spitalelor începând cu anul acesta, cele mai multe de la Spitalul Judeţean, respectiv 46 paturi. Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că măsura afectează unitatea, în sensul că finanţarea va fi mai mică, iar bolnavii vor trebui triaţi la internare.

Prin reducerea numărului de paturi vom primi bani mai puţini. Noi vom face un calcul al eficienţei fiecărei secţii, şi acolo unde nu vom avea adresabilitatea vom diminua numărul de paturi„, a spus Damian.

One thought on “Ministerul Sănătăţii taie din paturile spitalelor din judeţ

  1. Cu cat adresabilitatea este mai mare, cu cat populatia este mai bolnava, cu atat se taie mai multe paturi din finantarea cu Casa de Sanatate ! Dupa cate stiu inainte era vinovat Boc si Basescu pentru inchiderea spitalelor, acum este guvernul Ponta din mai 2012, de ce se continua aceeasi politica ? Cum ramane cu sectia de la Darabani, este deschisa sau a trecut campania electorala ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *