Accident cu patru răniţi, printre care şi un copil, la Manoleşti Vale

accident manolesti vale BotosaniUn accident deosebit de grav a avut loc, miercuri dimineaţă, în localitatea Manoleşti Vale, din cauza poleiului. Şoferul unui Chevrolet Aveo, Marius Hăpăianu, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens şi a lovit din plin un VW Passat condus de Silvia R., de 30 de ani, care îşi ducea copilul in varsta de 4 ani la gradinita.
La scurt timp de la impactul celor doua masini, un al treilea autoturism, Renault Megane, condus de o tanara de 31 de ani, Elena Romaniuc, a acroşat Chevroletul şi s-a oprit în şanţ.

In urma accidentului, un barbat care se afla in Chevrolet a fost rănit puternic la cap, după ce a dat cu capul în parbriz, si a fost transportat la spital de urgenta. De asemenea, femeia de 30 de ani din Passat si copilul sau, dar si un alt pasager care se afla pe scaunul din dreapta al masinii, au suferit leziuni usoare si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.
Politistii continua cercetarile.

One thought on “Accident cu patru răniţi, printre care şi un copil, la Manoleşti Vale

  1. Trebuie de vazut ce rang are acest drum , mi se pare comunal , si chemat la raspundere administratorul acestuia , adica Primaria comunei Mihai Eminescu . Nu are nici o treaba viteza, frana de motor , atentia ,etc. Pur si simplu cei care au in grija acest drum trebuie sa stie ca fiind un drum in panta accentuata si curbe , atentia lor trebuie sa fie mare mai ales ca au fost avertizati de meteorologi de conditiile de polei si ceata care urmau sa vina miercuri. Am fost acolo , am ajutat la masuratori , si nu puteai sa stai pe picioare de polei , nu sa mai circuli in oarecare siguranta . Cel care spune ca a trecut pe acolo pe la ora 4,00 trebuie sa stie ca poleiul apare de obicei in zona orelor 6,00-7,30 cand frigul se accentueaza mai mult decat in cursul noptii , nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *