Cartel Alfa angajează jurist

sigla cartel alfa BotosaniFiliala din Botoşani a Cartel Alfa anunţă angajarea unui jurist. Condiţiile de angajare şi atribuţiile postului sunt detaliate în anunţul de mai jos:

Denumirea angajatorului: CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ SINDICALĂ „CARTEL ALFA”

Informaţii despre angajator: organizaţie sindicală reprezentativă la nivel naţional, afiliată la ITUC-CSI şi ETUC-CES, care consacră acţiunea sa studiului, promovării, reprezentării şi apărării intereselor materiale, morale şi spirituale ale lucrătorilor.

Denumirea postului: CONSILIER JURIDIC

Locul de muncă: filiala Cartel ALFA Botoşani

Data limită pentru depunerea documentelor de înscriere la concurs: 22.01.2013, ora 16.00

Modalitatea de depunere a documentelor de înscriere la concurs:

–       la sediul Cartel ALFA filiala Botoşani din str. Marchian nr. 5 (Casa Sindicatelor), et. 2, cam. 13

sau

–       prin e-mail (scanate), la fiecare din adresele [email protected] şi [email protected]

Condiţii pentru ocuparea postului:

–       să fie licenţiat al unei facultăţi de drept, specializarea drept;

–       să fie apt din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei de consilier juridic;

–       să nu se afle în vreunul din cazurile de nedemnitate prevăzute de Legea nr. 514/2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic;

–       să deţină cunoştinţe aprofundate de dreptul muncii, drept civil şi procesual civil, dreptul funcţiei publice şi contencios administrativ;

–       să dețină abilități de operare PC (Word: foarte bine; Poștă electronică: bine; Excel: noțiuni)

–       să manifeste disponibilitate pentru desfăşurarea activităţii în program „full time”.

Documente necesare pentru înscrierea la consursul de angajare:

–       cerere de înscriere la concurs

–       copia actului de identitate

–       copia actului de căsătorie, în cazul în care numele de pe diploma de licenţă este diferit de cel de pe actul de identitate

–       copia diplomei de licenţă

–       curriculum vitae (cu indicarea datelor de contact – adresă, telefon, e-mail etc.)

–       declaraţie pe propria răspundere că nu se află în vreunul din cazurile de nedemnitate prevăzute de Legea 514/2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic.

Probele de examinare:

–       selecţia dosarelor – probă eliminatorie;

–       proba scrisă de verificare a cunoştinţelor teoretice – se va susţine de candidaţii ale căror dosare au fost admise, la sediul Cartel ALFA filiala Botoşani din str. Marchian nr. 5 (Casa Sindicatelor), et. 2, cam. 13, la data de 26.01.2013, ora 10.00;

–       proba de interviu – se va susţine de candidaţii care au obţinut la proba scrisă cel puţin nota 6, locaţia şi data urmând să fie stabilite şi comunicate ulterior.

Responsabilităţile postului: reprezentare în instanţă, consultanţă juridică, asistenţă la negocierea contractelor colective de muncă, întocmirea de înscrisuri cu caracter juridic (cereri de chemare în judecată, întâmpinări, concluzii scrise etc.), gestionarea dosarelor, redactare rapoartelor lunare de activitate etc.

Beneficiile postului: pachet salarial motivant, reţea de jurişti extinsă la nivelul întregii ţări, posibilitatea participării la seminarii etc.

Alte informaţii: tematica, bibliografia şi celelalte informaţii relevante privind desfăşurarea concursului se vor pune la dispoziţia persoanelor interesate, la cerere, la sediul Cartel ALFA Botoşani din str. Marchian nr. 5 (Casa Sindicatelor), et. 2, cam. 13 sau, de la caz la caz, prin e-mail.

Informaţii suplimentare sau clarificări pot fi obţinute de la dl. Marius Leonardo Oroşanu, Preşedintele Cartel ALFA filiala Botoşani, mobil 0745.96.76.46, e-mail [email protected].

One thought on “Cartel Alfa angajează jurist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *