Florin Ţurcanu: Deocamdată nu am văzut negru pe alb trecut drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut pentru finanţare în 2013

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, i-a reamintit premierului Victor Ponta de promisiunea făcută într-o videoconferinţă cu prefecţii din luna decembrie, privind alocarea de fonduri pentru asfaltarea drumului naţional Rădăuţi Prut. Manoleasa. Ţurcanu a declarat că a purtat discuţii pe această problemă cu premierul României, în urmă cu câteva zile, însă, spune preşedintele CJ, deocamdată nu a văzut negru pe alb trecut în bugetul pe 2013 finanţare pentru acest drum.

Şi-a adus aminte ce ce a spus în videoconferinţă şi aşteptăm. I-am spus şi de drumul Botoşani- Suceava, să se aloce bani pentru că sunt multe accidente. Avem şi noi dreptul să avem măcar un drum care să ne asigure ieşirea din judeţul Botoşani şi intrarea în judeţ. Până nu văd scris… În calitatea mea de preşedinte, am făcut toate demersurile legale în ceea ce priveşte prim-ministru, viceprim-ministru, preşedinţii partidelor care guvernează România, ministerele de resort. Acum aşteptăm să vedem ce pot ei să aloce pentru judeţul Botoşani”, a spus Ţurcanu.

Acesta a precizat că anul 2013 va fi un an destul de dificil, întrucât sunt foarte multe datorii de achitat de pe 2011 şi 2012.

Preşedintele CJ se va deplasa, luni, din nou la Bucureşti, pentru a face noi demersuri în vederea primirii unui buget mai consistent în acest an.

One thought on “Florin Ţurcanu: Deocamdată nu am văzut negru pe alb trecut drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut pentru finanţare în 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *