O firma din Spania va realiza parcul de agrement Cornişa

Primarul Ovidiu Portariuc
Primarul Ovidiu Portariuc

Grupo Empresarial Magenta din Spania va realiza parcul de agrement Cornisa. Primarul Ovidiu Portariuc a prezentat, miercuri, rezultatele evaluarii ofertelor depuse de cele cinci firme inscrise. Astfel, Victor Construct a avut un punctaj de  91,66, Electro Alfa 92, 44 puncte si Grupo Empresarial Magenta cu 100 puncte. Oferta declarata castigatoare a fost cea a firmei Grupo Empresarial Magenta Spania, cu o propunere financiara de 46,9 milioane lei, fara TVA. Electro Alfa a venit cu o oferta de 52,1 milioane lei si Victor Construct cu 52,7 milioane lei.

Desi s-a vorbit de acest proiect, care are o valoare de aproximativ 20 milioane euro, iata am reusit ca prin aceasta licitatie sa aducem valoarea de adjudecare undeva la jumatate din pretul initial, undeva la aproximativ 10 milioane euro. Cu siguranta se va respecta proiectul tehnic„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Urmeaza o perioada de zece zile cand se pot depune contestatii de firmele nemultumite.  Daca pina pe data de 20 decembrie nu exista contestatii, pe 21 decembrie se va semna contractul. Termenul de executie a lucrarii este de 24 de luni.

Mi-as fi dorit sa castige o firma din Botosani, dar sunt sigur ca firma din Spania va lucra cu subcontractori din Botosani si va folosi firmele din Botosani pentru aceasta lucrare. Nu-mi imaginez ca va veni cu personal de acolo. Ma bucur ca vor exista locuri de munca si ca se va lucra aproape doi ani la acest proiect”, a adaugat primarul.

2 thoughts on “O firma din Spania va realiza parcul de agrement Cornişa

  1. De ce trebuie sa aruncam banii din oras. Chiar daca o firma din Botosani are un pret mai mare trebuie sa i se atribuie acesteia licitatia. Banii trebuie sa ramana in zona noastra nu sa-i aruncam pe fereastra. Sunt banii nostri, ai cetatenilor din Botosani si v-am votat pentru a ne servi intereselor noastre nu a strainilor.

  2. A facut economie ca la deszapezire ?
    Incompetentilor!
    Toate lucrarile din judet trebuie facute cu firme de aici ca sa ii ai la
    mana cand ceva nu e correct.
    Daca nu o sa patim ca si cu turcii care au inceput cu APA si au lasat
    balta totul si au plecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *