Miting USL pe străzile municipiului Botoşani

miting şi marş USL pe străzile BotoşanilorCâteva sute de membri şi simpatizanţi ai Partidului Scoial Democrat şi Partidului Naţional Liberal, care formează Uniunea Social Liberală, au participat, vineri după-amiază, la un miting şi marş pe străzile municipiului Botoşani. Acţiunea s-a desfăşurat în ultima zi de campanie electorală dinaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

La miting au luat parte şi primarul Ovidiu Portariuc, dar şi cei trei candidaţi din colegiile care includ şi municipiul Botoşani. Este vorba de candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 5, Mihai Baltă, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 6, Tamara Ciofu, dar şi candidatul USL la Senat pe Colegiul 3 Botoşani, Viorel Grigoraş.

Manifestanţii au mărşăluit pe traseul Pietonalul Unirii- Cuza Vodă- Calea Naţională- Sucevei- Primăverii- George Enescu- Bucovina- Nicolae Iorga- Calea Naţională- Marchian- Cuza Vodă- Pietonalul Uniri.

4 thoughts on “Miting USL pe străzile municipiului Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    numai hoti in tara asta! merge-ti la Cristesti , la fabrica de cherestea si vedeti ce bandit e patronul de acolo!! nu face contracte de munca si nu plateste oamenii!! si daca i-ti ceri drepturile , te injura si te da afara ca pe o cirpa!! pentru asta sa votam? sa va fie rusine la toti care a-ti condus tara de la revolutie pina acum!!!

  2. Câteva sute de membri şi simpatizanţi ai Partidului Scoial Democrat şi Partidului Naţional Liberal, care formează Uniunea Social Liberală, au frecat toata circulatia din oras, frecaiasi si eu in gat, trebuia sa intru cu masina in ei din plin.

  3. Nenorocitilor, o sa va ascundeti ca serpii dupa doua luni de guvernare, cand isi va da seama si prostimea ce va poate pielea aia groasa de comunisti si tradatori liberali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *