Gabriel Alecsandru s-a întâlnit cu oamenii la iarmaroc și pe străzile din municipiu

Candidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel-Augustin Alecsandru, s-a întâlnit, dimineață, cu oamenii prezenți la iarmaroc. Întâlnirile cu cetățenii au continuat apoi pe străzile municipiului unde, la fel ca în iarmaroc, Alecsandru s-a bucurat de multă simpatie din partea oamenilor. Se pare că Alecsandru este în preferințele alegătorilor, fiind pentru aceștia speranța într-o nouă clasă politică. La iarmaroc, dis-de-dimineață, târgoveții i-au transmis tânărului candidat că își doresc să fie reprezentați de un tânăr dornic să lupte pentru condiții mai bune de viață.

“M-am bucurat de o reacție pozitivă din partea oamenilor la iarmaroc. Au stat de vorbă cu mine și observ încă o dată dezamăgirea lor față de actualii politicieni. Se simte puternic din partea lor dorința de schimbare. Oamenii nu mai au încredere că li se poate întâmpla și ceva bun. Eu nu le-am spus decât că am candidat pentru că, la fel ca ei, nu mă mai simt reprezentat de această clasă politică îmbătrânită, care nu mai este în stare să dea măcar speranță oamenilor. Îmi doresc să fiu eu această speranță a lor!”, a spus Gabriel Alecsandru.

Candidatul ARD la Parlament și-a cumpărat, cu ocazia vizitei în iarmaroc, o potcoavă pe care o va păstra pe unul din pereții sediului de campanie și în ziua votului pentru a-i aduce noroc.

La întâlnirea cu oamenii prezenți dimineață pe străzile municipiului, tânărul candidat, Gabriel Alecsandru a împărțit, împreună cu echipa sa de campanie, ziarul “Respect” pe care l-a lansat cu prilejul acestei campanii electorale.

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru s-a întâlnit cu oamenii la iarmaroc și pe străzile din municipiu

  1. Un om care face o campanie destul de frumoasa si bazata pe respect.
    Eu nu i-a vazut pe cei de la USL sa mearga pe strada si sa vorbeasca cu oamenii.
    Acest tanar chiar isi doreste acest mandat si cu siguranta v-a iesi.
    Respect Gabi

  2. atunci consider k ai probleme cu vederea:)))…ei merg zilnic in diferite centre sociale,orfelinate,strazi,cartiere,sate,localitati…numai daca esti un comentator platit de ARD nu vezi astea…esti penibil rau…nu a crezut vreodata ca pot exiista astfel de persoane..esti penibil rau…daca ai ajuns sa te iei de persoane p care in primul rand nu le cunosti.respect USl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *