Primarul a înmânat cheile noilor locatari din Centrul Vechi

centrul vechi Botosani- locuinte 001Primarul Ovidiu Portariuc a făcut, marţi, inaugurarea locuinţelor din Centrul Vechi, care au fost repartizate lucrătorilor Primăriei sau unităţilor din subordinea Consiliului Local. El a vizitat spaţiile de locuit şi a înmânat cheile viitorilor chiriaşi.

De noile locuinţe din Centrul Vechi vor beneficia 24 de angajaţi din subordinea administraţiei locale. Spaţiile în care aceştia se vor muta sunt compartimentate ca gasroniere, apartamente cu două şi apartamente cu trei camere. Fiecare cameră dispune de centrală proprie, dar şi racord la reţeaua de apă, canalizare, energie electrică şi gaz.

Noi am respectat o hotărâre de Consiliu Local. Noi am pus-o în aplicare”, a afirmat Portariuc.

El susţine că solicitările de locuinţe de serviciu sau sociale sunt foarte multe, însă municipalitatea nu poate face faţă avalanşei de cereri.

Locuinţele de serviciu nu vor putea fi cumpărate de tutulari ori membrii familiilor acestora.

Primăria a repartizat un număr de 24 de locuinţe de serviciu unor salariaţi de la Teatrul “Mihai Eminescu”, Poliţia Locală, Serviciul Local de Asistenţă Socială, Filarmonica Botoşani, Primăria Botoşani, Baze Sportive şi Teatrul Vasilache.

Lista beneficiarilor locuinţelor de serviciu din Centrul Vechi a fost aprobată. Vezi detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *