Inspectorii şcolari verifică şcolile din judeţ. Vezi motivul!

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Inpectoratul Şcolar Judeţean a declanşat un amplu control în şcolile din judeţ, pentru a vedea dacă au fost stabilite planurile de măsuri pentru remedierea rezultatelor la examenele naţionale şi dacă acestea sunt aplicate. Vizate în principal sunt şcolile care au obţinut anul acesta rezultate slabe la examenele de bacalaureat şi testarea naţională.

Încă din toamnă am rugat unităţile de învăţământ să-şi elaboreze un plan de măsuri. Săptămâna aceasta, inspectorii noştri se deplasează în teritoriu pentru a vedea modalitatea în care a fost implementat acest plan de măsuri„, a declarat Cătălina Lupaşcu.

Inspectorii IŞJ vor verifica implicit dacă în şcoli se realizează pregătire suplimentară cu elevii din anii terminali.

Pe lângă parcurgerea ritmică a programei, vor verifica dacă există aceste pregătiri suplimentare, dacă este cunoscut programul acestor pregătiri suplimentare de elevi şi părinţi, dacă este afişat la loc vizibil acest program de pregătire suplimentară şi, desigur, vor verifica şi documente care ar trebui să reflecte analiza ritmică a progresului elevilor, astfel încât să se poată lua măsuri remediale imediate„, a adăugat adjunctul IŞJ.

One thought on “Inspectorii şcolari verifică şcolile din judeţ. Vezi motivul!

  1. Decat sa umble dupa copite de cai morti si rezultate la bac mai bine ar vedea ca la Gr. Dr. M Ciuca din Saveni sunt peste 1000 de elevi care nici la data de 4 decembrie 2012 nu au caldura in clase. Multumiti din inima partidelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *