Grav accident la podul peste Siret produs de un şofer de 19 ani. Vezi foto!

accident siretUn grav accident de circulaţie s-a produs, vineri, pe drumul E 58, la limita dintre judeţele Botoşani şi Suceava, la podul peste Siret. Un tânăr de 20 de ani, Florentin Apostoaie, a fost rănit grav după ce maşina în care se afla a rupt parapetul de pe partea stângă a drumului , s-a dat de două ori peste cap şi s-a răsturnat.

Tânărul se afla pe scaunul din dreapta a unui Renault Espace şi a fost rănit de parapetul care a trecut prin caroseria maşinii. Piciorul drept i-a fost secţionat de parapet şi i-a fost amputat la spital. Celălalt picior avea multiple fracturi.

Şoferul în vârstă de 19 ani, Ionuţ Farţadi Mocanu, se deplasa cu autoturismul spre Suceava, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, rupe balustrada şi se răstoarnă pe partea stângă a drumului.

Şoferul, care este vicecampion naţional la lupte greco/romane, era începător. El s-a ales doar cu leziuni uşoare. Celălalt tânăr a fost transportat de urgenţă la spital.

Ionuţ Farţadi Mocanu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

3 thoughts on “Grav accident la podul peste Siret produs de un şofer de 19 ani. Vezi foto!

  1. domnilor politisti,dar nu vedeti ca acolo este o portiune acoperita cu pamant care provine de pe rotile camioanelor care ies din incinta balastierei?din cite stiu,la iesirea de pe un santier este OBLIGATORIU spalarea rotilor tocmai pentru a preveni astfel de evenimente.gata,ati rezolvat problema,dosar penal pentru conducatorul auto,vatamare corporala din culpa,dar vinovatul nu este el,acolo este un adevarat pericol,mai ales daca ploua(si asta-noapte a plouat).pacat insa ca un tanar a ramas invalid pe toata durata vietii sale,iar un altul….cu mustrari de constiinta si cu … „DOSAR PENAL”

  2. aninimule ai dreptate intrun fel dar faptul e consumat trebuia sa se adapteze la conditiile meteo florin mie priente f bun si imi pare extrem de rau am copilarit cu el de mic de la scoala asta e

  3. adevarul e ca avem niste drumuri de cacat in tot judetul la ce reprezinta drum european si national,pline de carute,gropi,denivelari si fel de fel de plombe puse cu lopata si tasate cu bocancul.platim rovignete degeaba,doar sa bagati voi in buzunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *