Bătaie între patru tineri la scara unui bloc după ce au băut împreună

Masina Jandarmerie si jandarmiO noapte de beţie s-a transformat pentru patru tineri municipiul Botoşani într-o bătaie crâncenă soldată cu dosarele penale şi spitalizare. Tinerii cu vârste între 20 şi 24 de ani -au întâlnit, luni seară, la garsoniera unuia dintre ei şi au consumat băuturi alcoolice până spre dimineaţă. Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, doi dintre tineri s-au luat la bătaie. Lupta a continuat în faţa blocului de pe Constantin Gane între toţi patru. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor să-i potolească. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului şi l-a transportat la spital pe unul dintre aceştia. El a declarat cadrelor medicale că a fost lovit cu o sticlă în cap de către unul dintre prietenii de pahar. A fost internat la Spitalul Judeţean.

Într-un final au început toţi să se bată. S-au mutat în scara blocului, iar unul dintre ei a luat un cuţit fugărind şi ameninţând pe ceilalţi. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi portul fără drept al cuţitului„, a declarat Anca Silion Aramă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, susţine că în cazul celor patru tineri s-au întocmit dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *