Candidaţii ARD din Dorohoi au semnat Pactul pentru Basarabia

ARD DorohoiCandidatul Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 2 Dorohoi pentru Camera Deputaţilor, Manuel Popa, şi cei pentru Colegiul senatorial 1 Flămânzi- Dorohoi, Bogdan Vâscu, au semnat, sâmbătă dimineaţă, Pactul pentru Basarabia. Cei doi şi-au însuşit documentul susţinut de o coaliţie formată din 30 de organizaţii nonguvernamentale şi grupuri de iniţiativă care militează pentru reunirea României cu Republica Moldova.

Sunt de acord cu refacerea unităţii naţionale a neamului. Este o datorie istorică şi morală faţă de toţi cetăţenii acestei ţări şi ai Republicii Moldova, precum şi faţă de înaintaşii care de-a lungul timpului s-au luptat pentru o Românie Mare, unită, puetrnică şi care să facă faţă tuturor pericolelor din istorie”, a declarat Manuel Popa.   

ard dorohoi La rândul său, Bogdan Vâscu susţine că Pactul pentru Basarabia nu este un document cu caracter electoral, ci unul care susţine un interes naţional.

Nu semnez pentru a-mi creşte pşrocentul electoral. Familia mea provine din zona Cernăuţiului şi asta spune tot”, a precizat Vâscu.

Pactul pentru Basarabia a fost semnat şi de candidaţii ARD de pe colegiile din municipiul Botoşani.

3 thoughts on “Candidaţii ARD din Dorohoi au semnat Pactul pentru Basarabia

  1. Mai candidatilor ARD( PDL) , voi ati gresit adresa. Trebuie sa semnati Pactul cu organizatiile romanilor din regiunea Cernauti si in special cu cei din raionul Herta( 92,2% s-au declarat romani la ultimul recensamint din Ucraina).
    Stiti voi ce probleme au romanii din raioanele cu populatie preponderent romaneasca? Habar nu aveti. Tabula rasa!
    Stiti voi ce opinie au basarabenii? Demnitarii vostri de la Botosani din perioada 2004-2012 n-au facut absolut nimic pentru dezvoltarea relatiilor de prietenie cu Republica Moldova( pentru ca asa se cheama acest stat) si acum va dati in stamba cu fel de fel de idei? Oricum, miine le veti uita pentru ca nu va intereseaza acest subiect, insa din prea ,,multa aplecare” fata de conducatorii vostri iubiti de la Bucuresti, ne aruncati prin presa prafuri si alte substante toxice. Nu va mai obositi degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com