Primarul Portariuc îşi ia casă în cartierul Lebăda

casa portariuc Primarul Ovidiu Portariuc intenţionează să se mute la casă, în zona Lebăda. El susţine că va închiria, în cel mai scurt timp, o vilă în cartierul Residence din zona Lebăda, unde să se mute alături de soţia sa şi copilul acestora. Portariuc susţine că nu are bani pentru cumpărarea casei, astfel încât o va închiria de la dezvoltatorul italian.

Primarul îşi explică intenţia de a se muta la casă prin faptul că doreşte să stea într-o zonă sigură şi într-un ansamblu de locuinţe care beneficiază de pază şi securitate.

În ultimele luni, am primit ameninţări şi, de aceea, am nevoie de o locuinţă sigură”, a precizat Ovidiu Portariuc.

Casa în care se va muta edilul şef al Botoşaniului dispune de patru camere şi are circa 100 de metri pătraţi.

În momentul acesta, primarul stă într-un  apartament pe strada Ştefan Luchian.

9 thoughts on “Primarul Portariuc îşi ia casă în cartierul Lebăda

  1. dezvoltatotul e doamna cu care s-a prezentat umilul nostru primar la balul oamenilor de afaceri!! daca s-ar face si balul sarmanilor din botosani, atunci cu cine ar veni primarele???

  2. Dupa doar 6 luni de cand e la Primarie??? Interesant! Si noi, tinerii carora le-a promis locuinte, locuri de munca ce facem? Ne uitam la el cum isi amenajeaza vila??? Hai ma ca esti oribil cu astfel de miscari…

  3. Portariuc ar fi putut pana acum sa isi faca 5 case ,asa ca nu vad care e problema ca isi inchiriaza omul o casa,a furat banii de chirie sau care e problema?Nu mai fiti comunisti!

  4. Domnule Portariuc, din punctul meu de vedere ar trebui sa va fie rusine daca acesta este mesajul pe care-l transmiteti in calitate de primar locuitorilor municipiului. Ce sa faca si ceilalti locuitori ? Sa se mute in vile cu paza proprie sau sa se ia masuri impotriva celor care ameninta? Sunt institutii ale statului care trebuie sa impuna respectarea legilor. Avem ATOP-ul in care ati impus membri dupa culoarea politica si care primesc bani . Rezultatul este dupa 6 luni de mandat ca incepeti sa va ascundeti de cetatenii acestui oras. Apropo cat va costa chiria poate ma mut si eu ca nu reusesc sa platesc ratele la apartament si ma simt amenintat!!!

  5. Hahaha!pai prostaliucule zilele trecute te plangeai prietenilor ca esti nevoit sa te muti acolo din cauza vecinilor care te asalteaza cu tot felul de probleme edilitare,acum o dai in dramoleta cu amenintari si chestii de astea penibile?

  6. Ce este așa senzational ca se muta la Lebada?Prefer sa fie sincer cu cetățenii indiferent de tema.Este obligația sa sa-si ia măsurile pe care le considera necesare spre a-si proteja familia.Sa nu fim ipocriti!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ia comentati si despre fluturel care si-a cumparat (nu inchiriat) vila in alfaland din salariu de bugetar. Portariuc macar are niste afaceri din care produce bani, nu trebuie sa fure de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *