Liderii ARD au depus la Prefectura „Cartea neagra a guvernarii USL”

liderii ard cu prefectO delegatie a Aliantei Romania Dreapta a depus, joi, la Prefectura Botosani, un bilant al guvernarii USL dupa sase luni. Reprezentantii ARD Botosani au numit bilantul drept „Cartea neagra a guvernarii USL”.   Catalin Flutur, liderul PDL, Cristian Roman, liderul Partidului Forta Civica, dar si Corneliu Furtuna, liderul PNTCD, au cerut ex-prefectului Adrian Constantinescu ca documentul respectiv sa fie inaintat Guvernului. La randul sau, Constantinescu le-a spus ca va trimite materialul prin intermediul subprefectului Sebastian Tocariu, dat fiind faptul ca in Monitorul Oficial a fost publicata hotararea privind incetarea mandatului sau.

Liderul PDL Botosani a declarat ca acest bilant arata ca Romania este blocata complet de incompetenta si abuzurile pe care le face un Guvern „care nu avea ce sa caute la carma Romaniei”.

Cei care au venit la guvernare acum sase luni au spus ca in Romania va curge numai miere, iar dupa sase luni am constatat ca de fapt curge fiere in Romania. S-au implinit sase luni de cand Romania a avut cea mai nociva guvernare din ultimii 22 de ani. Nicimic din cea a promis USL si Guvernul Ponta atunci cand a venit la guvernare nu s-a intamplat„, a spus Catalin Flutur.

Reprezentantii ARD spun ca USL-istii au promis reducerea TVA la alimente, insa Banca Nationala a Romaniei a anuntat recent ca pretul alimentelor din Romania a suferit cea mai mare crestere din UE. O alta promisiune neonorata este cea privind cresterea salariului minim pe economie.

Nu numai ca nu a crescut acest salariu, dar veniturile oamenilor in toata aceasta perioada au scazut drastic. Au anuntat ca vor reduce contributiile sociale, insa nu s-a intamplat lucrul acesta. In schimb, au venit cu taxe noi. USL a promis reintregirea salariilor bugetarilor inca din prima zi de guvernare. Am observat ca au facut-o numai pe jumatate, dar in acelai timp au avut grija sa ne arunce intr-o criza politica profunda, care a devalorizat leul. Foarte grav, din punctul nostru de vedere, este ceea ce s-a intamplat cu fondurile europene. USL a promis ca va mari gradul de absortie a fondurilor europene, dar din iunie niciun euro nu a intrat in Romania„, a adaugat Flutur.

2 thoughts on “Liderii ARD au depus la Prefectura „Cartea neagra a guvernarii USL”

  1. Are dreptate. Au promis locuri de munca pentru tineri, nu sunt. Au promis majorarea pensiilor si a salariilor si scaderea preturilor, nu au crescut pensiile si salariile dar au crescut preturile. Mai mult, invatamantul este la pamant.

  2. invatamantul este la pamant ptr k stiti sa faceti copii dar nu stiti sa vii educatiX(……cn a sp k ,copiii Botosaneni is prosti din contra,sunt copii buni p kre nu stiti sa ii apreciati …si va mai plangeti k nu sunt buni la nimik,….le da ti o caruta de bani ,ii da ti la facult si devin :profesori,medici,asistenti,oameni publici”PROSTI…si apo tot voi va plangeti k nu is buni….asta nu inseamna daca voi aveti copii prosti,toti is la fel;)asa k baga ti minte a in cap”TODY”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *