Hoţii de capace de canal, prinşi de poliţişti. Printre autori se numără şi o tânără

În urma activităţilor informativ– operative desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Poliţia municipiului Botoşani au fost identificaţi autorii a 22 furturi  de capace din fontă provenite de la căminele de apă şi canalizare de pe raza municipiului Botoşani, comise în ultimele două luni.

Astfel, s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2012, fiind instigaţi de către Corneliu F. de 56 ani, din municipiul Botoşani, Gheorghe L. de 56 ani şi Gabriela S.  de 25 ani, ambii din municipiul  Botoşani, au sustras un numar de 21 capace din fontă provenite de la căminele de apă şi canalizare de pe raza municipiului Botoşani.

De asemenea, poliţiştii l-au identificat pe Ionel V. de 43 ani, din municipiul Botoşani, care în seara zilei de 9 octombrie 2012, a sustras  un numar de două capace din fontă, de pe strada Griviţa din municipiul Botoşani.

Ulterior comiterii faptelor, cei trei suspecţi le-au vândut lui Corneliu F. Prejudiciul parțial  a fost estimat la suma de 2.384 lei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca  la finalizare să se  propună  soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *