Portariuc: PDL se ruşinează să se afişeze în faţa electoratului şi va lupta prin intermediul acestui ARD

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc, susţine că votul din 9 decembrie trebuie să pună capăt conflictelor politice. El a precizat că la alegerile parlamentare, botoşănenii vor avea ocazia de a îndrepta greşeala făcută în urmă cu patru ani, atunci când au votat PDL, respectiv pe Boc, Udrea şi Băsescu. Portariuc a menţionat faptul că PDL încearcă să manipuleze electoratul candidând sub sigla ARD.

ARD înseamnă PDL, iar celelalte partide din această alianţă nu sunt decât portavocile PDL. Cei de la PDL recurg la aceeaşi strategie ca la alegerile locale. Atunci au încercat să candideze sub o altă denumire Miscarea pentru Botosani, acum încearcă să se ascundă în spatele acestui ARD. PDL se ruşinează să se afişeze în faţa electoratului şi va lupta prin intermediul acestui ARD„, a precizat Portariuc.

11 thoughts on “Portariuc: PDL se ruşinează să se afişeze în faţa electoratului şi va lupta prin intermediul acestui ARD

  1. Voi vorbiti ? Sunteti de jumatate de an la guvernare si ce ati facut ? In afara de faptul ca ati stricat relatia cu Europa si preturile au explodat, altceva nimic. Nu va este rusine sa iesiti cu aceleasi si aceleasi povesti ? Credeti ca lumea este proasta si nu vede ?

  2. Portariuc vorbeste de rusinea PDL-ului…dar el ca este primar de atata timp si nu a facut inca nimic pentru Botosani ce e? Din contra a oprit lucrarile pentur anumite proiecte din mandatul Flutur iar din cauza acestui lucru trebuie restituiti toti banii Uniunii Europene…chiar si cei cheltuiti. Cred ca cel mai bine ar fi sa se uite in „ograda sa”. Sa nu mai vorbesc si de faptul ca USL-ul este la guvernare de 6 luni si este haos in tara.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Portariuc baga-ti mintile in cap si rezolva adevaratele probleme din municipiu. Ce ai facut in 4 luni de cand esti primar???? Stii cate se putea face in trei luni? Tu ai lasat constructori cu datorii, ai lasat drumuri ca vai de capu lor. Mai lipseste sa ne lasi peste iarna fara caldura si ne-ai bagat in spital. Ai grija de municipiu cum trebuie si abia dupa vb.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DA COOM, vezi sa nu se faca referendum in BT in curand pentru schimbarea primarului la cate prostii ai facut si o sa faci. la cat nimic ai facut in oras de cand ai fost ales, Bt o sa vrea alt primar. Flutur vine la Primarie in jumatate de an!

  5. Intoxicari,minciuni sfruntate sunt in comentariile postate.Chiar ne credeți pe toți prosti?Cat de rău voitor poți sa fii ca sa afirmi ca toți banii cheltuiți din fonduri europene vor fi restituiti?Se vede ca in viața voastra nu ați citit măcar un ghid de accesare a fondurilor europene.In ce privește referendumul mai luați o pauza…

  6. Bai nea Portariuc esti degeaba primar in municipiu asta.
    Te-ai mai ingrasat la fata parca..iti prieste fotoliu de primar..da de facut ceva pentru cetatenii botosaneni nimic.ASA CA NU MAI VORBI DE PDL.

    1. Esti tu sigur ca este degeaba??…nu este demult primar..dar mai este timp pana la sfarsitul mandatului.Comentezi ca iti este ciuda..s-a ingrasat ca nu mai pot unii ca tn de grija lui.

  7. ai fost speranta multora ,esti tanar si nu ne dezamagi; nu te strica…! tu cum il vei sustine pe miki spaaagaaaa…?

  8. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Toti usl-istii au o singura placa: Jos Basescu!
    Este clar pt. orice profan ca BASESCU v-a bagat frica in oase si aveti cosmaruri,nu dormiti noptile, va adunati ca strigoii noaptea si faceti antrenamente strgand in cor : JOS BASESCU
    CE ARE BASESCU CU BOTOSANII BAI PORTARIUC?TE CREZI BAGAT IN SEAMA, AI SICTIR, TE-AI URCAT IN BARCA LUI PUTI ,CACARAU,PINOCHIO,DRAGNEA,ETC, COMUNISTI INRAITI SI ACUM VRETI SA SE VOTEZE BARCA, PT. CA ALTVEL VA INGHITE VALUL.
    SUNTETI SATANELE ROMANIEI,RUSINE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *