De ziua sa, Nicolina Chirilă a intra în lumea oamenilor de cultură

Nicolina ChirilaFostul consilier municipal Nicolina Chirilă, care ocupă în prezent funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al scoietăţii Urban Serv, s-a lansat în lumea culturală. Debutul are loc cu prilejul aniversării a 56 de ani.

Nicolina Chirilă anunţat, joi, în cadrul unui eveniment intitulat „Aniversare cu conotaţii culturale”, că va scrie pentru revista Luceafărul, care apare sub îngrijirea lui Ion Istrate şi a Editurii Agata.

Această revistă Luceafărul trebuie să ajungă în şcoli, în casele unor  oameni care au copii care vor să citească, care vor să înţeleagă câte ceva ce se se întâmple în cultura botoşăneană şi nu au această posibilitate. Eu mă implic în acest proiect şi fac asta din tot sufletul„, a spus Chirilă.

Directorul Editurii Agata, Ion Istrate, susţine că „Aniversarea cu conotaţii culturale” este un eveniment de „lansare a unei cărţi nescrise”.

Noi astăzi suntem aici la o lansare a unei cărţi nescirse. De ce zic aşa? Pentru că mâine este ziua de naştere a Nicolinei Chirilă şi am considerat că este potrivit ca această sărbătoare să aibă loc astăzi, sub forma unui demers cultural inedit, lansând o carte care urmează să fie scrisă„, a spus Istrate.

La eveniemntul care a avut loc la Centrul de informare culturală din Centrul Vechi au participat, alături de prieteni şi foşti colegi ai Nicolinei Chirilă, şi primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarii Cosmin Andrei şi Viorel Iliuţă, secterarul municipiului, Ioan Apostu, directorul general Adriana Zăiceanu, fostul viceprimar Cătălin Alexa, dar şi fosutl lider PSD, Mihai Baltă, directorul Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei, sau directorul Urban Serv, Liviu Toma.

Nicolina Chirilă este născută pe 1 inoiembrie 1956 la Cerviceşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *