Ionel Oniciuc: Mi-am dorit să candidez pe listele PDL, însă a fost un alt candidat prioritar

Ionel Oniciuc
Ionel Oniciuc

Democrat-liberalul Ionel Oniciuc a trecut la Partidul Ecologist, pentru a candida ca parlamentar pe Colegiul Săveni. Oniciuc a declarat că şi-a depus într-o primă etapă candidatura pe Colegiul Săveni din partea PDL, însă, chiar dacă aceasta a fost validată la nivel central, a fost preferată o altă persoană în locul său.

Mi-am dorit să candidez pe listele PDL, însă a fost un alt candidat prioritar. Acolo este o altă persoană desemnată. Am vorbit cu domnul Flutur şi i-am spus că îmi doresc foarte mult să candidez. Dar am găsit înţelegere la dumnealor (nr. Partidul Ecologist) şi vreau să valorific această oportunitate„, a spus Oniciuc.

Acesta a declarat că îşi cunoaşte adversarii politici, unii, spune el, au trecut şi la ameninţări, însă nu se teme. În ceea ce priveşte contracandidatul Roxana Anuşcă, soţia lui Florin Ţurcanu, Oniciuc a declarat că: „Dacă cetăţenii îşi doresc un om care se dedică celorlalţi, se dedică rezolvării acelor probleme, au această alternativă: să aleagă pe cineva cu bani, impus sau susţinut de cineva puternic doar pentru că este soţia cuiva sau un om care a lucrat cu oamenii, le ştie problemele şi se regăseşte în viaţa lor”, a adăugat Oniciuc.

3 thoughts on “Ionel Oniciuc: Mi-am dorit să candidez pe listele PDL, însă a fost un alt candidat prioritar

  1. ai uitat sa precizezi ca ai fost si la PPDD dar si acolo a venit cineva cu mai multi bani ca tine.
    sfat: nu-ti cheltui banii degeaba

  2. Păcălici ăsta care umbla la locale de unul singur poluând liniştea cu manele mizerabile,mai vrea să candideze?????Penibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *