USL-iştii, care candidează cu un condamnat penal, râd de Comisia de etică a ARD

doina federovici si verginel gireada
Doina Federovici şi Verginel Gireada, vineri, în faţa Prefecturii

Liderii Uniunii Social Liberale au criticat, vineri, într-o conferinţă de presă, Alianţa România Dreaptă pentru că a ignorat avizul negativ dat de Comisia de etică în cazul deputaţilor Neculai Rebenciuc şi Stelică Strugaru Iacob, permiţând acestora să candideze pentru un nou mandat.

Vicepreşedinta PSD Doina Federovici, care este şi candidat în Colegiul senatorial Dorohoi- Flămânzi, consideră că promovarea unor candidaţi care au fost respinşi de Comisia de etică este nepotrivită şi imorală.

Federovici a privit în „grădina” opoziţiei, refuzând să comenteze faptul că ea va face echipă în Colegiul Flămânzi cu Verginel Gireadă, candidatul USL condamnat, în primăvara acestui an, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Nu răspundem pentru ce fac colegii noştri de alianţă”, a afirmat Federovici, apărându-se faţă de situaţia imorală a USL de a promova un candidat condamnat penal.

15 thoughts on “USL-iştii, care candidează cu un condamnat penal, râd de Comisia de etică a ARD

    1. Frumos si destept e verginel asta oameni buni. Pacat…se compromit cei din usl cu asemenea personalitati.. .Un om cu condamnare penala definitiva si cu bac-ul luat la 40 de ani ne va face cinste.

  1. cred ca doamna e in cautare de bani ca nu stiu de unde are ea bani pt o campanie electorala pt senat ca o stiu de vreo 10 ani si tot timpul se plangea de bani si acum hopa vrea sa fie senator!?? cred ca se face cheta la psd si la pnl ca sa aiba ea bani de campanie :)))

    1. pesemne ca madama dana l,nu mai are alte griji decat ce vrea sau ce nu vrea d-na doina,daca are or nu are si de unde are,mare grija te chinuie pe tine,poate te ajutam cumva,cititorii care iti vedem frustrarea acra aici,ce spui?
      evident,am vrea sa iti vedem si fata,daca e la fel de acra si jungiunoasa ca restul,si iti dedicam si o melodie special pt frustrarea ta,’nu mor caii cand vor cainii’.

  2. Mai Virginel! Din cite se vede te ascunzi bine sub fusta doamnei Feudorov! Deci asta e smecheria, o pui la inaintere pe doamna, iar tu din spate cu banii (furati tot de la noi),…crezi ca asa o sa-ti cistigi imunitate ?
    o sa ai f.f.f mari surprize..si cu banii cheltuiti, si cu imaginea sifonata ( daca se poate mai mult de atit)

  3. Eu fac parte din colegiul domnului deputat Rebenciuc, si stiu cit de mult s-a implicat in atragere de fonduri pentru toate localitatile din colegiul dumnealui. Asteptam ca primarii care au fost ajutati enorm, sa sara in apararea domnului deputat, sa spuna adevarul, sa spuna fiecare cite a facut ptr . el , dar se vede treaba ca dupa ce esti cu sacii in caruta, nu numai ca uiti cine te-a ajutat, dar mai si musti mina care te-a hranit.
    Din cite l-am cunoscut eu pe domnul Rebenciuc , bag mina in foc ca este un om cinstit si merita inca u mandat de deputat.

  4. Ioane ce a facut acest anonim care il ridici in slavi in afara de a papa salariu in fiecare luna este un anonim in politica nu a facut nimic pentru comunitate si nici pentru partid. ai vazut cum l-au ciuruit cei de la Bucuresti . Da Ion ai dreptate ca este cinstit nu a adus nici un ban pentru comunitate nu a avut de unde fura si nici la partid de unde da. Iar tie Ion ti-a rasturnat o masina de balast in fata portii si ti se pare ca ai emancipat .Dute in com. M. Eminescu de curiozitate si vezi ce a facut Verginel Gireada pentru comunitatea sa . Tu stii ca in com. M. Eminescu toate satele au strazile principale asfaltate , au canalizare cu statie de epurare si apa la poarta au toate celelalte strazi pietruite si podete de beton , in Ipotesti a facut stadion si dute si vezi ca la Eminescu tot terenul se lucreaza cu tractoare din alea mari nu ca la noi la Flamanzi unde se ara cu calul si pamantul sta parloaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *