Fosta şefă a Loteriei Naţionale candidează la Botoşani

liliana Minca la OTVFostul director general al Loteriei Române, Liliana Mincă, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe un colegiu din judeţul Botoşani. Aceasta a anunţat, joi seară, la OTV, că va candida în Colegiul 3 Săveni pentru Camera Deputaţilor, din partea PP-DD.

Mincă (fostă Ghervasuc) este originară din satul Zahoreni- comuna Manoleasa. Ea susţine că a decis să candideze pentru a ajuta oameni din zonă, care sunt „prea săraci”.

Liliana Mincă a fost director la Loteria Naţională pe vremea când era membru al Partidului Conservator. Ulterior, ea a trecut la UNPR, iar joi şi-a anunţat candidatura din partea PP-DD, fără a se înscrie în acest partid politic.

Se pare că ea a fost convinsă să candideze din partea PP-DD de bunul său prieten Corneliu Popescu, fost preşedinte al PNL Botoşani. Acesta va candida la Senat pe Colegiul Darabani Săveni, urmând să facă echipă cu Liliana Mincă.

3 thoughts on “Fosta şefă a Loteriei Naţionale candidează la Botoşani

  1. acesti traseisti sunt primii care vor parasi partidul daca prin absurd vor iesi parlamentari, si-l vor lasa cu gura cascata pe domnul Dan…

  2. e plina tara de asemenea oameni care vor sa ajute alegatorii.oare vom scapa vreodata de acesti parlamentari care si urmaresc propriile interese?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *