Primarul Botoşaniului, premiat la Gala premiilor de excelenţă în administraţie

Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botosani
Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botosani

Mai multe instituţii publice din România, dar şi reprezentanţii unor unităţi de administraţie publică locală şi centrală au fost premiaţi, joi seara, în cadrul Galei premiilor de excelenţă în administraţie, care s-a desfăşurat la Poiana Braşov. Primtre premianţii celei de-a VIII-a ediţii s-a aflat şi primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc.

Acesta a primit premiul de excelenţă pentru activitatea administrativă în domeniul urban, fiind apreciat pentru proiectele de investiţii atrase. Distincţii similare au primit şi reprezentanţii primăriilor din Craiova şi Roman.

La gală a fost prezent şi prefectul Adrian Constantinescu.

Gala premiilor de excelenţă în administraţie este un eveniment organizat de Portalul www.Administratie.ro, Agenţia OSC şi Primăria Municipiului Braşov.

Acest eveniment, dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu, şi-a propus să scoată în evidenţă eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, să premieze iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

5 thoughts on “Primarul Botoşaniului, premiat la Gala premiilor de excelenţă în administraţie

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acest premiu i se cuvine primarului Catalin FLUTUR, pentru ca Botosaniul a primit aceasta distinctie pentru proiectele finalizate si in derulare ale municipalitatii, proiecte demarate de Flutur. Domnul primar Portariuc sper sa aiba bunul simt sa-i dedice acest premiu domnului Catalin FLUTUR, pentru ca merita cu prisosinta, trebuie sa recunoastem…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce proiecte a atras asta ca sa fie premiat????
    Ma lasati mai cu astfel de informatii si lipsa de bun simt? Primarul asta nou ar trebui sa-i pupe si talpile lui Flutur pentru ce i-a lasat. O jigodie de om Portariuc. A spus oare acolo la Brasov ca de fapt proiectele sunt incepute de Domnul Flutur? Domnul Flutur a meritat acest premiu! Si in sufletul meu de fapt el le-a castigat.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Portariuc daca ar avea demnitate i-ar inmana premiul lui Flutur dar o sa taca si nu o sa zica nimic! Cum poti lua asa un premiu daca nu e al tau! Fii barbat di fa cr trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *