Preşedintele tinerilor din PDL a participat la Congresul Partidului Popular European

Gabriel Alecsandru, Mihai Tabuleac, Marius BuligaÎn perioada 17-18 octombrie s-a desfășurat în București, la Palatul Parlamentului, Congresul Partidului Popular European unde a fost ales președintele PPE și echipa de conducere.

În cadrul acestui congres, la întâlnirileYEPP ( Tineretul Partidului Popular European ), au participat membrii Biroului Permanent Național al Organizației de Tineret a PDL, organizație afiliată la structura de tineret a PPE.

Au fost abordate teme privind politicile pentru tineret.  Cea mai importantă temă a fost antreprenoriatul în rândul tinerilor, discuțiile fiind concretizate într-o rezolutie, care va fi prezentată și susținută de  către președintele YEPP, Csaba Domotor din Ungaria,  în prima ședință a popularilor europeni.

Din partea județului Botoșani a participat Gabriel Alecsandru, președintele tinerilor din PDL.

Într-o societate în care vorbim prea putin despre idei și unde scena politică este o permanentă sursă de scandal, implicarea tinerilor reprezintă o necesitate pentru a dezvolta o democrație sănătoasă. Având în vedere că tinerii sunt categoria socială cea mai afectată, în contextul crizei economice prin care trece întreaga Europă, am adoptat o rezoluție privind antreprenoriatul în rândul tinerilor, încurajarea și susținerea acestora în dezvoltarea unei afaceri in mediul privat.”, a declarat Gabriel Alecsandru.

2 thoughts on “Preşedintele tinerilor din PDL a participat la Congresul Partidului Popular European

  1. Noi cei din botosani ii felicitam pe acesti oameni TINERI, CARE ABIA ASTEPTA SA SCABP DE CEI BATRANI (FL…, DI….SAU care o mai ramane in partid), PENTRU A ROADE SI EI CIOLANUL!!!
    Acesta activitate „politica” este o simpla forma de a te imbogati foarte usor si simplu. Bineinteles ca bataile de cap vin dupa ce se schimba regimul. Daca fugim in tabara castigatore, poate scapam!!!!! NESIMTITI, AROANTI, TUPEISTI!
    De ce ii lasam sa vorbeasca in numele NOSTRU???
    Într-o societate în care vorbim prea putin despre idei și unde scena politică este o permanentă sursă de scandal, implicarea tinerilor reprezintă o necesitate (SUBIECTIVA SI NECESARA PT. CA SI NOI SA MULGEM POPORUL, SA CAPUSM STATUL), pentru a dezvolta o democrație sănătoasă?, binenteles, asa cum am invatat in cei 22 de ani de la LIDERII nostrii!!!!!
    Având în vedere că tinerii sunt categoria socială cea mai afectată (MAI PUTIN NOI), în contextul crizei economice prin care trece întreaga Europă, am adoptat o rezoluție privind antreprenoriatul în rândul tinerilor, încurajarea și susținerea acestora în dezvoltarea unei afaceri in mediul privat(IN CAMPANIA ELECTORALA ESTE VALABILA ACESTA TEOREMA).
    Fugiti din calea acestor caractere mizerabile!!!!!!!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Slava Domnului ca mai sunt si tineri care se implica in rezolvarea problemelor semenilor. Si daca vorbim despre implicarea lor in politica, acest lucru se face la o scara prea mica pentru anii 2012, parerea mea. Daca vorbim de „muls poporul”, asta este prea mult zis, pentru ca cineva trebuie sa fie in parlament, stana fara caini nu se poate, si….de ce sa nu fie tineri, entuziasmati, cu elan, cu idei noi, cu o altfel de gandire pentru o altfel de politica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *