Ovidiu Portariuc: Listele la PSD Botoşani sunt definitive

ovidiu portariuc alegeri psdPreşedintele organizaţiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat că nu se va implica în campania electorală dacă listele cu candidaturi pe colegiile din Botoşani vor suporta modificări. El spune că a avut o discuţie pe această temă cu preşedintele PSD, Victor Ponta, în urmă cu două săptămâni, şi crede că acesta se va ţine de cuvânt şi nu va umbla la listele stabilite la nivelul Botoşaniului. Declaraţia a fost făcută după ce Ponta a anunţat că listele PSD nu sunt definitive şi că el are ultimul cuvânt în privinţa candidaturilor la parlamentare.

Listele la PSD Botoşani sunt definitive. Cel puţin municipiul Botoşani. Dacă mai au loc schimbări pe judeţ, ţine de conducerea de la judeţ. Asta a şi fost discuţia cu premierul, în care i-am spus punctul de vedere. Dacă se impune un candidat, şi nu unul oarecare, ci un candidat cu care noi nu putem ieşi nici în faţa oamenilor, nici în faţa colegilor de partid, nu avem cum să mergem în campanie. Ar fi păcat ca organizaţia care a început să recâştige electoratul din Botoşani şi încrederea cetăţenilor, după două-trei luni să o compromită„, a spus Ovidiu Portariuc.

El susţine că în urma şedinţei Comitetului Executiv al partidului, care a avut loc sâmbătă, a rămas ca dosarele de candidatură să fie pregătite şi trimise la Bucureşti spre validare.

2 thoughts on “Ovidiu Portariuc: Listele la PSD Botoşani sunt definitive

    1. Ce mai spui draga Dana?Se pare ca cei de la București au ținut cont de propunerile venite de la Botoșani ,nu?Sa vedem contracandidatii…Poate mergi si la meditatii la profa de romana înainte de a intra la postari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *