A fost numit noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Vezi cine este!

conferinta de presa psdBiroul Permanent Naţional al PSD a făcut, vineri, propunerea pentru funcţia de preşedinte al PSD, după demisia din funcţie a lui Gheorghe Marcu. În locul lui Marcu a fost propus să conducă organizaţia deputatul Andrei Dolineaschi. Propunerea urmează a fi analizată de Comitetul Executiv al partidului.

Marcu a demisionat, vineri, atât din funcţia de conducere, cât şi din calitatea de membru de partid. El urmează să renunţe, de la 1 noiembrie, şi la Senat, pentru că, începând cu acea dată, va deveni vicepreşedinte la Comisia Naţională de Valori Mobiliare.

Noul preşedinte urmează să se ocupe de pregătirea partidului pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Trebuie să ne pregătim pentru alegerile din iarnă. Asta înseamnă găsirea celor mai buni candidaţi şi scorul electoral să fie cât mai bun pentru partid. În primul rând, ne interesează şi deschiderea organizaţiei PSD către cetăţenii judeţului”, a declarat, pentru BotosaniNews, Andrei Dolineaschi.

4 thoughts on “A fost numit noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Vezi cine este!

  1. O mare greseala!!!!!!!!!!!
    Consider ca omul cel mai potrivit, cu cea mai multa experienta este Gheorghe Vazdoaga.

  2. Mai corect ar fi sa deschideti organizatia psd catre „periculosii incestuosii si criminalii” judetului.
    Aceasta este declaratia unui membru marcant psd.Va arat un mic fragment din declaratia acestui minunat coleg.

    In plus, exista infractori mai periculosi decat rromii, sustine Madalin Voicu. „Moldovenii sunt mai periculosi ca tiganii. In Moldova sunt situatii critice in fiecare zi, la incesturi, crime.
    Toate infractiunile comise acolo sunt mai grave si mai periculoase decat gainariile pe care le fac tiganii. Nu tiganii destabilizeaza economia nationala si nu tiganii devalizeaza banci”, spune Madalin Voicu.

    A declarat ceva dolineschi ,hunca, turcanu etc?
    Stiu sa scriu corect insa nu doresc sa folosesc majuscule pentru asemenea nulitati.

  3. pai cum sa nu se bage acest copil de Dorohoi in seama daca nu l contracareaza cineva de la oras????si a adus toti vecinii de ulitza pe functii la noi la cei de la oras!!!!aduceti oameni de valoare in PSD si fugariti ratacitii din Dorohoi!!!!ei sa stea in noroiul lor!!!!ei vin la Botosani cum mergem noi la Bucuresti!!!!

  4. Voi astia din Botosani aveti un urias complex de inferioritate fata de Bucuresti, pt ca resedinta voastra de judet este cea mai prapadita din toata tara, pentru ca majoritatea dintre voi nu stiti sa utilizati metroul si sunteti luati la misto chiar de pe peronul Garii de Nord.
    Cand vine vorba de cineva din judet va manifestati cu o aroganta egala cu complexul de care ti-am amintit adineaori izvorata din senzatia ca sunteti buricul pamantului si din intelepciunea proverbului ~Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul~
    Iti mai spun un proverb>
    Daca taceai filosof ramaneai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *