Hoţi de cablu telefonic reţinuţi de poliţişti

tinar cu catuse pe mainiPoliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 1 Botoșani au destructurat o grupare infracţională care se ocupa cu furt de cablu telefonic. Suspecţii sunt Constantin M., de 28 ani, Valentin Alin M., de 25 de ani, Ilie V., de 26 de ani, toţi din comuna Unţeni, judeţul Botoşani, precum şi Dorel Teodor S., de 24 de ani din comuna Gârleni, judeţul Bacău.

Aceştia sunt suspectaţi că în perioada 4-11 octombrie 2012 s-au deplasat pe timp de noapte pe raza comnelor Mihai Eminescu, Răchiți și Unțeni, unde  au tăiat si sustras  aproximativ 480 metri cablu de telefonie.

În noaptea de 10 spre 11 octombrie, cei patru suspecţi au fost  surprinși în flagrant de către poliţiştii Secției de Poliție Rurală Nr. I Botoșani.

 Prejudiciul total cauzat prin comiterea acestor infracțiuni este în sumă de 11835 lei şi a fost recuperat partial.

Față de cei patru suspecţi se efectuează cerectări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat , iar în data de 11 octombrie s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Totodată s-a dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a autoturismului folosit de suspecţi în contextul în care față de cei patru se mai efectuează cercetări și cu privire la comiterea unor fapte similiare în cursul lunii septembrie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *