Primarii PDL vor face campanie pentru USL

primari pdl la USLLiberalii sustin ca vor fi sprijiniti in campania electorala pentru alegerile electorale de 90% dintre primarii PDL. Presedintele organizatiei judetene a PNL, Florin Turcanu, a mentionat ca, de vineri, 25 din cei 27 de primari PDL din judet vor participa la sedintele partidului privind strategia de campanie si in acelasi timp vor aparea pe afisele electorale alaturi de el si candidatul formatiunii la alegeri. „Ei nu au cum sa se inscrie in PNL, pentru ca si-ar pierde mandatul, insa si-au inscris sotia, fratii. Vor aparea si pe afise si atunci va fi certa sustinerea”, a declarat Florin Turcanu.

Liderul liberalilor a mai mentionat ca nu a primit inca un raspuns de la nivel central la solicitarea facuta cu privire la posibilitatea ca edilii care au candidat pe listele Miscarii pentru Botosani sa poata trece la alt partid fara a pierde mandatul, avand in vedere ca alianta dintre PDL, PNTCD si PER nu mai exista, fiind desfiintata dupa alegerile locale.

Sprijin recunoscut de un lider PDL

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla si prim-vicepresedinte PDL Botosani, sustine ca la alegeri conteaza mai mult candidatul decat partidul din care face parte. „Cat eram noi la putere tot 90% din primarii opozitiei ne sustineau. Eu, spre exemplu, nu pot sa imi ascund simpatia fata de Andrei Dolineaschi (n.r. – deputat PSD), insa nu pot sa spun ca trec in tabara cealalta”, a explicat primarul.  

Liderul primarilor PDL sustine ca in mediul rural lupta nu se duce pe doctrine politice, ci pe implicarea politicienilor, indiferent de culoarea lor. Cat priveste simpatia fata de un candidat al unui alt partid politic, prim-vicepresedintele PDL a mentionat ca nu este de condamnat, pentru ca se va ajunge la o normalitate, cand se vor promova oamenii care aduc beneficii comunitatii indiferent de partidul din care provin.

Sursa: MONITORUL de BOTOSANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *