Sondaj! Verginel Gireadă, cel mai nepotrivit candidat al PNL la Parlament

Fostul primar al comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare,  pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals, pe motiv că ar fi modificat un titlul de proprietate şi şi-a însuşit ilegal o suprafaţă de teren, este considerat cel mai nepotrivit candidat al PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit unui sondaj realizat in perioada 1-7 octombrie de BotosaniNews. La întrebarea Care dintre candidaţii propuşi de PNL nu ar trebui să intre în cursa electorală pentru parlamentare? au răspuns 383 de cititori, iar jumătate dintre aceştia, adică 193 de persoane, au considerat că Gireadă nu are ce căuta în Parlament.

Pe locul al doilea al celor mai nepotriviţi candidaţi PNL se află soţia liderului partidului, Florin Ţurcanu. Roxana Anuşca a primit votul de neîncredere a 119 cititori, reprezentând 30% din totalul participanţilor la sondaj.

De asemenea, Costel Şoptică a fost considerat candidatul nepotrivit de către 51 de cititori (13%), iar Radu Viorel Grigoraş a primit votul negativ a 26 de cititori (7%).

Pentru săptămâna 8- 14 octombrie BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: „Care dintre următorii membri PSD ar trebui să se regăsescă printre candidaţii la Parlament?”.

2 thoughts on “Sondaj! Verginel Gireadă, cel mai nepotrivit candidat al PNL la Parlament

  1. A FURAT TERENURI SI BATJOCORIT OAMENI CAT PENTRU 5000 DE ANI…..SI ACUM VREA SA BATJOCOREASCA O INTREAGA ZONA/COLEGIU SAU DE CE NU O TARA …CU PREZENTA LUI IN PARLAMENT!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *