Exclusiv! Dănuţ Prisecariu vrea să vândă trei blocuri municipalităţii

blocuri danut prisecaru Firma Moldova Universal din Iaşi, controlată de omul de afaceri Dănuţ Prisecaru, vrea să vândă municipalităţii din Botoşani cele trei blocuri construite pe fostele terenuri ale fabricii de pâine Moldopan. Societatea ieşeană care construieşte şi Uvertura Mall din Botoşani a îinaintat Primăriei o adresă prin care îşi manifestă intenţia fie de a ceda, prin vânzare blocurile de la „Moara veche”, fie de a le închiria.

Prisecaru a construit la Botoşani 80 de apartamente „la cheie”, însă, deşi sunt finalizate din 2009, nu le-a valorificat până în prezent, pe fondul căderii pieţii imobiliare.

Primarul Ovidiu Portariuc recunoaşte că a primit oferta din partea lui Prisecaru, însă susţine că este nevoie de o expertiză care să stabilească valoarea de piaţă a celor trei imobile cu 80 de apartamente. Ulterior, municipalitatea va decide dacă achiziţionează într-un mod sau altul locuinţele.

Dănuţ Prisecaru deţine la Botoşani mall-ul aflat în construcţie, terenurile fostei fabrici de cauciuc Arca (pe care a fost construit şi magazinul Praktiker), hotelul Rapsodia, fostul restaurant Armonia de pe Bulevardul Mihai Eminescu (aflat în paragină), postul de televiziune Tele M, dar şi câteva terenuri în zona fostului strand din Parcul Mihai Eminescu.

4 thoughts on “Exclusiv! Dănuţ Prisecariu vrea să vândă trei blocuri municipalităţii

  1. Oamenii de afaceri veritabili mai fac si ceva fabrici, uzine, unde pot castiga un salariu decent 1000-2000 de muncitori care nu au avut sansa sa devina „AFACERISTI”, din cauza ca nu au avut intrare la fostii edili.

    1. Ai dreptate! La asa PORTOFOLIU se observa ca de fapt este mai mult un ,,speculant,, imobiliar decat un om de afaceri real! Exemplu: are si ,,câteva terenuri în zona fostului strand din Parcul Mihai Eminescu.,, Pentru ce si in ce conditii le-a obtinut???

  2. Poate d-ul „OM de AFACERI”binevoieste sa elimine focarul de infectie de la fostul restaurant Armonia.Curios cum a preluat terenuri foarte importante pentru imobiliare(poate ne explica regretatul don Flutur care a facut atatea „lucruri bune”doar pentru el.Apropo nu mai spune nimeni de garantia lucrarilor din bulevardul Eminescu care sau volatilizat si eventual cine a suportat reabilitarea.Poate revedeti si afacerile lui don Munteanu de la spitalul judetean cu externalizarea sectiei de dializa(sau „EL”apartine de PNL?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *