Cucoreanu, uns oficial în funcţia de şef al Poliţiei Botoşani

Viorel Serbanoiu- Cristian CucoreanuVineri, chestorul principal de poliţie Dumitru Pârvu, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, a avut o întâlnire cu consiliul de conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Cu această ocazie, prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor din 3 octombrie 2012, comisarul şef de poliţie Cristian Augustin Cucoreanu a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuţiilor de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

De asemenea, prin Dispoziţia inspectorului general al IGPR din 3 octombrie 2012, comisarul şef de poliţie Viorel Şerbănoiu a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

3 thoughts on “Cucoreanu, uns oficial în funcţia de şef al Poliţiei Botoşani

  1. Cucoreanu ..baiatul acesta a fost adus de Popovici la Botosani!!!!si el stie ca e palaria prea mare pt el!!!!dar nu are ce face!!!!s ar pierde o institutie de baza pt cabinetul de avocatura!!!!!

  2. Dmnule CUCOREANU ce parere aveti de scandalul facut din noaptea de 6 spre 7 octombrie in fata restaurantului PERLA din gard cu unitatea dumneavoastra unde sau tras trei focuri de arma si este o tacere deplina la presa sa spus de un scandal si atat dar noi vecinii am auzit pocnituri de pistoale nu de artificii dar aveti dreptate de unde sa stiti ca la ditamai scandalul care roman ar fi recunoscut ca sau inpuscat ROMII ca se trezeste si el ciuruit a doua zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *