Marius Oroşanu: Una se vorbeşte de clasa politică în opoziţia şi alta când ajunge la guvernare

pichetare oct 12 cartel alfa csdrLiderul Cartel Alfa Botoşani, Marius Oroşanu, a acuzat, miercuri după-amiază, în timpul pichetării organizată în faţa Prefecturii, discursul publicitar al oamenilor politici. El este nemulţumit că politicienii declară ceva atunci când sunt în opoziţie şi fac cu totul altceva când acced la putere.

Una se vorbeşte de clasa politică atunci când este în opoziţie şi alte se vorbeşte de clasa politică atunci când ajunge la guvernare. Dacă acesta este adevărul, dacă este un limbaj dublu atunci când eşti în opoziţie faţă de atunci când eşti la guvernare, ar trebui ca noi să luăm atitudine şi, prin mijloacele noastre specifice, prin aceste proteste pe care le organizăm, să le arătăm că nu vom accepta în continuare minciuna, ipocrizia, manipulare şi îi vom sancţiona atunci când va veni momentul oportun„, a spus Oroşanu.  

Liderul Cartel Alfa s-a arătat nemulţumit de poziţia PSD şi PNL faţă de Legea dialogului social, pe care o criticau când erau în opoziţie, dar pe care refuză să o modifice în acest moment.

De asemenea, Oroşanu critică atitudinea USL faţă de amânarea plăţii drepturilor salariale câştigate în instanţă. El susţine că USL a motivat că nu are buget pentru plata acestor dreptuzri în 2012, însă nu doar că nu a luat în calcul să le includă în Legea bugetului de stat pe 2013, ci, mai mult, le-a eşalonat până în 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *