TNL Botosani celebreaza Ziua Internationala a Varstnicilor

tnl-batraniLuni, 1 octombrie este cea de-a 21-a celebrare a Zilei Internationale a Varstnicilor. Cu ocazia acestei zile, Tineretul National Liberal din Botosani a hotarat sa fie alaturi de 60 de familii de batrani din municipiu, cu o situatie materiala dificila. Aceste familii vor primi astazi, 30 septembrie, incepand cu ora 11.30, pachete cu alimente, asistenta medicala si o vorba buna din partea tinerilor liberali.

Aceasta actiune a TNL Botosani este sprijinita de seniorii din PNL, iar alaturi de noi vor merge la casele batranilor viceprimarul Viorel Iliuta, vicepresedintele PNL Viorel Grigoras, presedinta OFL Cristina Panait  si alti membri ai PNL.

Anul 2012 a fost declarat de catre Uniunea Europeana „Anul Imbatranirii active si al Solidaritatii intre generatii”.  Multi din generatia tanara uita, odata cu atingerea unui scop sau cu trecerea anilor, ca exista si ei, batranii, cei care au fost ghizii lor in viata. Noi vrem sa le demonstram ca nu i-am uitat si prin acest mic gest speram sa aducem un zambet pe fetele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *