Cătălin Flutur: Până acum nu s-au angajat decât pilele în Consiliul Judeţean şi în Primărie

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a atacat dur modul în care a fost organizat festivalul Summer Fest de actuala conducere a Primăriei, dar şi felul în care s-au făcut angajările în unitatea administrativă.

Prezent, marţi seară, într-o emisiune de la Tele’M, Flutur a acuzat că primarul Ovidiu Portariuc şi-a pus pilele în funcţii la Primăria Botoşani, iar din organizarea Summer Fest şi-a plătit datoriile din campania electorală.

 „Să-mi spună mie o singură angajare făcută până acum pe competenţe. Nu poţi să faci o angajare ca director în Primărie sau ca director la o instituţie din subordinea Primăriei sau a Consiliului Judeţean sau ca angajat la Consiliul Judeţean, că până acum nu s-au angajat decât pilele în Consiliul Judeţean şi în Primărie, nu poţi să faci o angajare spunând cu o lună sau 2 săptămâni înainte că domnul X va fi director la Direcţia de Drumuri şi Poduri sau că domnul Y va fi director de dezvoltare în Primărie. Ba mai mult, condiţiile de concurs au fost schimbate pe profilul candidatului”, a declarat Cătălin Flutur.

 Fostul primar al municipiului Botoşani a atras atenţia că deşi USL acuza că angajările de la Primărie şi Consiliul Judeţean au fost făcute de PDL pe criterii strict politice, când au ajuns ei la conducere şi-au băgat toate pilele în funcţii.

 „Nu se poate ca director de dezvoltare în Primărie, director la serviciul de programe externe să fie cineva care în cartea de munca are un an sau doi vechime sau primul loc de muncă este ca director în Primărie. Deci cartea de muncă goală, albă şi se duce la un concurs. Dar ce experienţă are omul acela, cum poate cineva să aibă încredere, cum poate un colectiv să meargă după cineva, care este menirea directorului, a şefului de serviciu”, a declarat Flutur.

 În plus, fostul primar îl acuză pe actualul primar că de pe urma Summer Fest şi-a plătit datoriile din campania electorală.

 „Este pentru prima dată când din banii Primăriei, din banii botoşănenilor, s-a plătit un astfel de eveniment. Pentru promovare au dat 4.500 de euro. Dacă erau corecţi, tipăreau afişele şi fluturaşii la mai multe tipografii din Botoşani, dar ei au plătit unei tipografii din Bucureşti, care a facut şi afişele electorale din campanie şi aveau datorii acolo. Acum se explică unde au plecat două-trei miliarde”, a afirmat Flutur.

2 thoughts on “Cătălin Flutur: Până acum nu s-au angajat decât pilele în Consiliul Judeţean şi în Primărie

  1. lasa domnu Fluri ca pe mata si pe Tabuleac nu va intrece nimeni, ca ati procedat de 100 de ori mai marsav, in administratie, spitale, invatamant…..ati atins maximul incompetentei 8 ani ! 8 ani cu niste dobitoci politici, care ne-au adus aici…nici cei la USL nu au oameni de valoare, caci nu au avut interesul sa-i coopteze…dar voi, portocaliii ati fost de groaza…culmea sudiilor pe-noptate…si hopa direct directori……asa ca va rugam , lasati-ne cu prostiile astea….toti o apa s-un pamant……sa vina domnule oamenii independenti care demonstreaza ca au facut ceva bun la viata lor, ca sunt capabili…..nu jeguri ca voi, care n-ati lua niciun concurs, fara carnet de partid.

  2. Hopa…urme de bok pe-aici!Pai bine mai Boculet,sa vina oameni competenti dar de ce nu vin?Ca nu se doreste!D-nul Flutur are dreptate.Se fac angajari peste tot,mai ales in invatamant,doar pe criterii politice.A se vedea Sc. Gen. Avrameni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *